Žádost o půjčku na konsolidaci závazků (dluhy, půjčky)

Dobrý den, do tísnivé finanční situace jsem se dostal v roce 2007, kdy mě byl nalezen v hlavě nezhoubný nádor a strávil jsem téměř rok v neschopnosti. Proto žádám o půjčku, kterou bych využil na konsolidaci mých závazků. Před tím jsem podnikal se společníkem. Poměrně úspěšně. Po návratu jsem zjistil, že ve firmě není žádný majetek ani zboží, ani peníze. Zůstal jsem pouze na invalidním důchodu, nejdříve plném a po dvou letech už jen částečném. Po stabilizaci mého stavu jsem se nechal zaměstnat. Nyní mám částečný ID a jsem zaměstnán na hlavní pracovní poměr na dobu neurčitou. Přesto můj příjem není schopen pokrýt nutné výdaje a dluhy vzniklé mou pracovní neschopností, které jsem předtím normálně splácel. Jsem ve společné domácnosti s družkou. Děti jsou již z domu. Na vyřešení (konsolidaci) mých dluhů a půjček potřebuji 400 000 Kč. Jsem schopen splácet 5000 Kč měsíčně po dobu 8 let. Majetek, kterým bych mohl ručit nemám. Peníze bych využil na splacení současných závazků, tak abych mohl splácet jen jeden dluh. Bez stále se vyvyšujících úroků. Jsem v opravdu velmi tísnivé a psychicky vyčerpávající situaci. Jsem pochopitelně v registru dlužníků, kam mně dovedla tato nepříjemná situace. Děkuji za Vaše vyjádření. Jan Novotný

Jméno žadatele:

Jan Novotný

Email žadatele:

j.novotny@ktct.cz

Telefon žadatele:

733156919

Požadovaná částka:

400000 Kč

Kraj - Bydliště

Pardubický kraj

Město - Bydliště

Ústí nad Orlicí

Datum vložení inzerátu: 10.7.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka na auto bez registru - pro OSVČ

Dobrý den, vážení, vzhledem k tomu, že peníze nepotřebuji naléhavě, ale velmi by se mi hodina na nákup nového vozidla a v bance mi úvěr neposkytnou, obracím se na tuto možnost. Jsme v registru dlužníků, ačkoliv veškeré p... .

Jméno:

Simona Langerová

Částka:

120000 Kč

Datum zveřejnění:

10.7.2014

100000 Kč Rychlá Půjčka bez Registru, bez Poplatku, Ihned

Dobrý den, je mi 31 let, jsem svobodný a bezdětný. Před 5 lety jsem se dostal do obtížné situace, kdy jsem cca 1 rok nebyl schopen platit své účty, od té doby se na mě začali nabalovat různé pokuty, penále později i exek... .

Jméno:

Rostislav Boček

Částka:

100000 Kč

Datum zveřejnění:

9.7.2014

Rychlá půjčka na překlenutí měsíce - až 60000 Kč

Potřebuji rychlou pomoc, kterou bych využila na překlenutí měsíce. Jednalo by se o až 60000 Kč, dle mých možností a vámi stanovených limitů. Dá se říct, že tento měsíc se prostě pokazilo, co mohlo. Je toho už opravdu moc... .

Jméno:

Erika Bělohoubková

Částka:

60000 Kč

Datum zveřejnění:

29.6.2014

Překlenovací půjčka na 2 měsíce (soukromá, nebankovní, rychlá)

Poptávám peníze za následujících parametrů: nebankovní, rychlá, nejlépe soukromá, poctivá, bez registru a stačí na pouhé dva měsíce - jako překlenovací na tuto dobu. Potřeboval bych překlenout 2 až 3 měsíce, kdy mi úvěry... .

Jméno:

Jaromír David

Částka:

50 000 Kč

Datum zveřejnění:

29.6.2014

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace