Nebankovní půjčka bez ručení nemovitostí

Potřebujete až 200 000 Kč vyplatit ihned? Tak si vyberte jeden z našich produktů a pošlete nám vaše údaje k posouzení. Nabízíme zde půjčky bez ručení nemovitostí. Peníze pocházejí od přímého poskytovatele a jsou z ověřených zdrojů. Žádné podvody. Můžeme vám poskytnout financování až do výše 200 000 Kč. Náš schvalovací proces je bez kontroly registrů a bez ručení nemovitostí. Pokud budete prokazovat svůj příjem (liší se podle toho, jestli si zde vyberete tento typ) tak se u nás nabízí i možnost alternativního prokázání příjmu. Není ale vždy podmínkou dokládat potvrzení o příjmu - pokud si zde vyberete typ bez prokazování, tak není třeba. Alternativně lze příjmy prokázat například obyčejným výpisem z účtu. Nemusíte tak ani chodit za vašim zaměstnavatelem a ukazovat mu, že si berete někde úvěr. Ani nemusíte žádat úřady, od kterých pobíráte příspěvky nebo podporu, aby vám tento fakt potvrzovali. Buď si zde vyberete druh úplně bez prokazování, nebo jej v opačném případě jednoduše prokážete výpisem z účtu. Doba splatnosti se u nás nastavuje až 10 let - což je až neuvěřitelných 120 splátek. Měsíční výdaj na splacení naší nebankovní půjčky bez ručení nemovitostí je pak směšně malý a ve vašem rozpočtu úplně nepostřehnutelný. Možnost předčasného splacení je u nás, naprostou samozřejmostí. Taky u nás můžete posílat mimořádné platby. Pokud se vám naskytnout mimořádné příjmy, tak můžete poslat i více. A zbavit se tohoto závazku dříve. Pokud ne, tak splácíte tolik, na kolik jsme se dohodli. Před poskytnutím peněz je nezbytná osobní schůzka. Před ní ale musíte být schváleni. Nebudeme vás zbytečně tahat na schůzku. Takže si vyberte jednu z našich půjček bez ručení a pošlete nám nezbytné údaje. Všechno je zadarmo. A nezávazné. Smlouvu je možné podepsat i přímo u vás doma. Nabízíme férové přímé jednání bez podvodů. Rychlé řešení. Posouzení ještě dnes. Domluvení setkání ještě dnes. Schůzka zítra nebo do 5 dnů.

Jméno žadatele:

Petr Novotný

Email žadatele:

neuveden

Telefon žadatele:

723237331

Požadovaná částka:

200 000 Kč

Kraj - Bydliště

Pardubický kraj

Město - Bydliště

Ústí nad Orlicí

Datum vložení inzerátu: 23.4.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Nebankovní půjčky se zástavou nemovitosti, inzerce

Zabýváme se poskytováním dlouhodobých úvěrů a nebankovních půjček se zástavou nemovitosti. A v této inzerci vám nabízíme okamžité řešení. A to až do výše 5 milionů korun, čímž nám nemůže konkurovat žádná jiná nebankovní ... .

Jméno:

Milan Karička

Částka:

5 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

23.4.2013

Půjčka na zaplacení exekuce - Dáme vám 3 000 000 Kč

Pokud potřebujete rychle půjčit peníze, tak si vyberte u nás. Dáme vám půjčku na zaplacení exekuce. Vyplatíme exekuce, oddlužíme nemovitost a dokážeme i sjednotit všechny vaše dluhy jen do jednoho. Je úplně jedno, do jak... .

Jméno:

Petra Kolková

Částka:

3 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

22.4.2013

Půjčka ihned na uhrazení pojistného převodu peněz

Kontaktní informace byly na žádost vymazány. Prosím, vyberte si níže jinou nabídku nebo poptávku půjčky. Děkujeme za pochopení. Dobrý den, ve čtvrtek 25.4.2013 potřebuji uhradit částku 100 000 Kč a zajistit pojišt... .

Jméno:

smazáno

Částka:

100 000 Kč

Datum zveřejnění:

22.4.2013

Půjčka na rekonstrukci bytu, domu - 700 000 Kč

Dobrý den, mám zájem o půjčku na rekonstrukci bytového domu v Liberci o dispozici 3+1 v osobním vlastnictví. V minulosti, když jsem se rozváděl, jsem se dostal do problému se splácením půjček. Dnes už asi minimálně 2 rok... .

Jméno:

Milan Topinka

Částka:

700 000 Kč

Datum zveřejnění:

22.4.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace