Potřebuji rychle půjčit peníze na účet

Dobrý den, potřebuji velmi nutně a především rychle půjčit peníze. Jde o částku 20000 Kč. Mám veliký problém, že mi už i odpojily elektřinu. Prostě jsem tam měl nějaký nedoplatek, jsem to chtěl řešit postupně, ale oni že ne. A tak jsem od dnešního dne odpojený. A musím jim doplatit těch 20000 Kč jinak mě znovu nepřipojí. Já jsem vedený v bankovním registru, banka mi peníze nedá. Nemám majetek, kterých bych mohl ručit nebo ho zastavit. Vám můžu splácet asi 1500 Kč každý měsíc. Úrok nevím, nějaký rozumný. Třeba něco okolo 20% by bylo dobré. Ale hlavně rychle! Já potřebuji elektřinu k životu, musí mě zase co nejdřív připojit, jinak nevím co budu dělat. Zavolejte mi prosím ještě dnes. Potřebuji půjčit co nejdřív ataky to mít co nejdřív na účtu. Děkuji za pochopení, Michal Tušla

Jméno žadatele:

Michal Tušla

Email žadatele:

michal.tusla@seznam.cz

Telefon žadatele:

605072911

Požadovaná částka:

20000 Kč

Kraj - Bydliště

Středočeský kraj

Město - Bydliště

Benešov

Datum vložení inzerátu: 16.4.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Nebankovní půjčka splatnost na 30 let

Kontaktní informace smazány na žádost poskytovatele půjčky. Prosíme, vyberte si níže jinou nabídku. Děkujeme za pochopení. Naše nebankovní půjčka je nabízena s jednoduchým a velmi rychlým v... .

Jméno:

smazáno

Částka:

10 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

16.4.2013

Nebankovní půjčka na koupi domu, bez registru

Jsem ze Středočeského kraje, z Příbrami. Poptávám nebankovní půjčku (hypotéku, úvěr...), se kterou by bylo možné financovat koupi domu. Aktuálně mi na něj chybí 550 000 Kč. Poskytovatel musí být nebankovní. buď nějaká so... .

Jméno:

Tisar Milan

Částka:

550000 Kč

Datum zveřejnění:

16.4.2013

Půjčka milion bez ručení a bez zástavy

Soukromý investor vám touto formou nabízí finance až do výše 1 000 000 Kč (milion korun). Jedná se o nebankovní produkt bez prokazování účelu (bezúčelový) a bez kontroly registru. Peníze můžete využít na cokoliv bez omez... .

Jméno:

František Peterka

Částka:

1000000 Kč

Datum zveřejnění:

16.4.2013

Mám exekuci, potřebuji půjčku oddlužení a peníze

Dobrý den, dostala sem se potíží s bydlením. Vše díky sestře i mým finančním problémům. Potřebovala bych okamžitě půjčit 50000 Kč. Nejlíp ještě dnes nebo zítra. Mám veliký problém s mým bydlení a mohlo by mi případně hro... .

Jméno:

Anna Kolečníková

Částka:

50000 Kč

Datum zveřejnění:

16.4.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace