Hotovostní půjčky na ruku - Ihned až 500 000 Kč

Dobrý den, potřebuji splatit své dluhy věřitelům, které jsem nemohla splácet kvůli dlouhodobé pracovní neschopnosti. Bohužel jsem ale v registru a nemohu tak zajít do banky. Zároveň ani nevlastním žádnou nemovitost, kterou bych mohla zastavit. Ideální by byla co nejdelší splatnost s možností mimořádných splátek. Hodně moje situace spěchá. Je mi 30 let, jsem svobodná a bezdětná. Mé příjmy nejsou konstantní. Jednak mám zaměstnání a pravidelný plat (mohu doložit). A zároveň i podnikám. Z tohoto důvodu velmi preferuji možnost mimořádných bezplatných splátek. Můj celkový (průměrný) měsíční příjem je 26 000 Kč. Z toho jsem schopná dávat na splátky až 10 tisíc měsíčně. V současné době nic jiné nesplácím a pokud mi půjčíte, tak ani nic jiné splácet nebudu. Jen vám. Celkem potřebuji až 500 000 Kč. Osobní setkání je možné - Náchod. Zn. seriózně a poctivě. A hlevně ihned, velmi má situace spěchá. Děkuji, Věra Ženožičková, 774925023

Jméno žadatele:

Věra Ženožičková

Email žadatele:

zenozickova.vera@seznam.cz

Telefon žadatele:

774925023

Požadovaná částka:

500 000 Kč

Kraj - Bydliště

Královéhradecký kraj

Město - Bydliště

Náchod

Datum vložení inzerátu: 7.3.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka na úhradu dluhu nemocnici za pobyt 30 000 Kč

Ocitla jsem se v šílené situaci, o které jsem dříve maximálně slyšela v televizi! Před 4 roky jsem byla hospitalizovaná v nemocnici. Vše proběhlo naštěstí úspěšně. Ale špatně jsme zkontrolovali úhradu poplatků. Po celé t... .

Jméno:

Lenka Skoupá

Částka:

30000 Kč

Datum zveřejnění:

7.3.2013

Konsolidace nebankovních půjček - sloučení do jednoho

Dobrý, mám zájem o konsolidaci několika mých nebankovních půjček. Něco už mám splacené, takže podle toho jak jsem počítala, tak mi chybí k doplacení 50 000 Kč. Žádám o jednorázovou půjčku v této výši. Splátky poté každý ... .

Jméno:

Andrea Dvořáková

Částka:

50 000 Kč

Datum zveřejnění:

7.3.2013

Sloučení dluhů, půjčka ihned, ještě dnes bez registru

Zdravím, mám celkové dluhy ve výši 30 000 Kč. A u každého platím strašně vysoké úroky + mám nastavené dost vysoké splátky. Proto hledám někoho, kdo by mi dal půjčku a já bych se mohl vyplatit a všechny dluhy sloučit do j... .

Jméno:

Petr Kříž

Částka:

30 000 Kč

Datum zveřejnění:

7.3.2013

Sloučení půjček ihned bez registru - Výmaz z rejstříku

Dobrý den, jsem z Moravskoslezského kraje, Frýdek-Místek. Jmenuji se Marie Lorenčuková a mám zájem o sloučení všech mých půjček. Chci vás poprosit o nějakou nebankovní půjčku, do které bych dala všechny mé dluhy. všechno... .

Jméno:

Marie Lorenčuková

Částka:

40 000 Kč

Datum zveřejnění:

7.3.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace