Žádost o půjčku na vyplacení dluhů, půjček a exekucí

Dobrý den, jmenuji se Jiří Hampl a rád bych touto cestou požádal o půjčení finančních prostředků. Tyto peníze bych použil na vyrovnání svých závazků z nerozvážné minulosti. V současné době na mě jsou evidovány dvě exekuce (dle centrálního registru exekucí). V minulosti jsem si díky slušným výdělkům nabral půjčky a díky pozdější ztrátě zaměstnání a nepříliš zodpovědnému přístupu přerostly v exekuce a několikanásobně narostly. Naštěstí již mám opět stálou a dobře placenou práci a daří se mi s následky nerozvážností z mládí celkem úspěšně bojovat. Nicméně se situace žití na hranici životního minima táhne i při nejlepší vůli už příliš dlouhou dobu a z tohoto důvodu bych rád vše splatil najednou a platil přijatelné splátky s menšími úroky než mají exekutorské úřady běžně nastavené. Díky poučení z minulosti, prosím pouze o oslovení ze strany seriózního poskytovatele finančních prostředků. Raději vše splatím nynějším způsobem, než platit kauce, poplatky předem a další neseriózní praktiky v dnešní době běžné. Pokud je reálná šance na půjčku za rozumných podmínek, prosím o nabídku. Může mi někdo dát radu, kde podat žádost o půjčku na vyplacení exekucí, dluhů a půjček? Nemohl bych ručit ani dát zástavu žádným majetkem. Půjčka by byla ve výši 420 000 Kč. Doložitelný příjem za jeden měsíc mám 25 000 Kč. Mohl bych si to dovolit všechno splácet jako doposud. Ale zbývá mi měsíčně moc málo peněz a moc mi to nevyhovuje. Není to žádost z nouze. Ale spíš hledám možnost, jak se ze všeho dostat jednodušší a příjemnější cestou. Tak kdyby se někdo našel, tak budu moc rád. Ale jen poctivě, již toho mám dost zaplaceno na to, abych se dostal do dalších problémů s nějakými podvody. Předem děkuji. S pozdravem, Hampl.

Jméno žadatele:

Jiří Hampl

Email žadatele:

hampl999@seznam.cz

Telefon žadatele:

608866950

Požadovaná částka:

420 000 Kč

Kraj - Bydliště

Královéhradecký kraj

Město - Bydliště

Náchod

Datum vložení inzerátu: 28.11.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Okradli mě, nemám peníze na nájem a jídlo a živobytí

Dobrý den, dostala jsem se do neočekávané situace a nemám peníze na živobytí. Okradli mě a přišla jsem o platební kartu k bankovnímu účtu, na kterém mám svoje veškeré peníze. A tím pádem nemám teď jak zaplatit nájem a jí... .

Jméno:

Hana Krupičková

Částka:

15000 Kč

Datum zveřejnění:

22.11.2013

Rychlá vánoční půjčka bez poplatku, registru na cokoliv

Nabízím vám super Vánoční půjčku, v rámci které můžete žádat již od 30000 Kč a až do 1 000 000 Kč na cokoliv bez registru a bez poplatku. Pokud hledáte, jak bezpečně a efektivně získat finanční prostředky na nákup vánočn... .

Jméno:

Martina Konečná

Částka:

1 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

22.11.2013

Půjčka ve zkušební době bez zástavy a poplatku ihned

Dobrý den, mám problém, který nevím jak řešit. Nastoupil jsem do nového zaměstnání, kde jsem prozatím ale jen ve zkušební době. Ale potřebuji se tam nějak dopravovat každý den a tak by se mi hodilo osobní auto, ale žádné... .

Jméno:

Jaroslav Šubrt

Částka:

80000 Kč

Datum zveřejnění:

21.11.2013

Rychlá půjčka na rekonstrukci domu bez registru a poplatku

Po mém úraze následovala operace kolene a dlouhodobá neschopnost. Dcera mi vyřizovala platby a vyplácení PN bylo na účet Ge Money, tím došlo ke zpožděné platbě kreditní karty u K.B. Během rekonvalescence jsem to zjistil... .

Jméno:

Stanislava Lelková

Částka:

400000 Kč - 500000 Kč

Datum zveřejnění:

20.11.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace