Půjčka na splacení leasingu auta, velice moc spěchá

Prosím, nutně potřebuji peníze na vyplacení dluhu, konkrétně leasingu na auto. Potřebovala bych splatit leasing a jiné pohledávky u kamarádů a rodiny - dohromady potřebuji 100 000 Kč. Je to na to auto a zároveň na závazky, které se mi nakupily během několika měsíců. Od té doby, co jsem ztratila práci. A protože jsem přišla o příjem, tak jsem nemohla splácet tak jako doposud. A se vším jsem se opozdila. Nejhorší následky to mělo to toho auta, kde to opravdu hoří a moc spěchám na jakoukoliv pomoc. Leasing musím splatit nejpozději do dvou dnů, jinak přijdu o auto. A i o peníze, které pak stejně budu muset ještě zaplatit. A prostě nechci, aby k něčemu takovému došlo. Teď už opět práci mám a splácet schopna jsem. To mi ale teď už není moc platné a nic tím nezachráním. Bohužel v tomto případě už je asi pozdě. Proto žádám a strašně moc prosím a finanční pomoc. Úplně by stačilo, aby jste mi dali 100 000 Kč. Úplně ze všeho bych se vyplatila. A protože už mám příjem, tak by nebylo pro mě vůbec složité splácet. Domluvili by jsme se na všem. Ale zbývají mi už jenom dva dny. Tak už přestávám věřit, že to ještě všechno včas vyřídím. Budu vděčná za každou nabídku. Opravdu ocením naprosto cokoliv, co by šlo okamžitě mi dát. Velmi moc na to spěchám. Úrok si už nějak domluvíme, v tom nevidím problém. Ještě jednou předem děkuji za kladně vyřízení. Veronika Kristová, 722536048, verai@email.cz.

Jméno žadatele:

Veronika Kristová

Email žadatele:

verai@email.cz

Telefon žadatele:

722536048

Požadovaná částka:

100 000 Kč

Kraj - Bydliště

Středočeský kraj

Město - Bydliště

Praha-východ

Datum vložení inzerátu: 29.6.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

300 000 Kč - Půjčku na rekonstrukci - bez registru a příjmu

Sháním 300 000 Kč z libovolných zdrojů a od kohokoliv. V bance mi to nevyšlo ze dvou důvodů Za prvé jsem se hloupě dostala do registru. A za druhé jsem momentálně ve zkušební době, takže bez příjmu. Potřebovala bych pení... .

Jméno:

Mirka Kratinová

Částka:

300 000 Kč

Datum zveřejnění:

29.6.2014

Kdo půjčí 30000 Kč na zaplacení dluhu (při exekuci na plat)?

Najde se někdo, kdo by vyslyšel moji prosbu? Sháním půjčku peněz, 30000 Kč. ty bych chtěla využít na zaplacení dluhu z minulosti. Aby se konečně vše urovnalo a já na to mohla zapomenout. Mám exekuci na plat, ale s tím ne... .

Jméno:

Pavlína Kurková

Částka:

30000 Kč

Datum zveřejnění:

29.6.2014

Půjčka jako investice do podnikání - Bez zástavy

Chystám se na investici do mého podnikání. Ovšem jednorázovou, na kterou momentálně nemám volné finanční prostředky, proto mě zajímají možnosti, jak by šla tato investice financovat z vaší strany. Poptávám tedy půjčku ve... .

Jméno:

Petr Nemeth

Částka:

30 000 Kč

Datum zveřejnění:

29.6.2014

Nutná půjčka ihned, kdo nabízí peníze bez registru?

Dobrý den. Jmenuji se Pavla Iva Brandejská, telefonní číslo mám 732187555 a v případě nutnosti můžete psát na pavlabrandejska@email.cz. Nutně potřebuji peníze ihned, minimálně 6000 Kč, ale v ideálním případě až 20000 Kč.... .

Jméno:

Pavla Iva Brandejská

Částka:

6000 Kč - 20000 Kč

Datum zveřejnění:

29.6.2014

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace