Půjčka jako investice do podnikání - Bez zástavy

Chystám se na investici do mého podnikání. Ovšem jednorázovou, na kterou momentálně nemám volné finanční prostředky, proto mě zajímají možnosti, jak by šla tato investice financovat z vaší strany. Poptávám tedy půjčku ve výši 30000 Kč s možností splátek na 2 roky (24 měsíců). Podmínky bez nutnosti dokládat příjem formou potvrzení o příjmu. To je kritické. Dále bez ručení nemovitostí či jinou formou. Zaručení se formou podpisu na smlouvě je samozřejmostí. Můj měsíční příjem je 16000 Kč a náklady na život kolem 9 tisíc korun. Můj příjem je tvořen podnikáním (obchodním zastupování) určité společnosti prostřednictvím smlouvy o nevýhradním obchodním zastoupení (na IČO), tedy živnostník. Půjčku sháním z důvodu potřeby co nejdříve investovat do svého podnikatelského projektu. Jelikož nejsem schopen prokázat příjem a prozatím se mi nepodařilo oslovit nikoho, kdo by mi pomohl a schválil moji žádost, tak respektuji i vyšší úrok. V podstatě veškeré parametry jsou čistě na domluvě a nechám si nabídnout co je ve vašich možnostech. Prosím o reálné nabídky - ne bláhové sliby. Předem děkuji za nabídky. Prosím, aby mě případný věřitel bezodkladně kontaktoval na petr-nemeth@seznam.cz. Nemá strach, že by se investice z podnikání nevrátila, jsem schopen slíbit splacení v řádných termínech. Bez nutnosti zástavy a příjmu. Odpovím na každý dotaz obratem. Petr Nemeth

Jméno žadatele:

Petr Nemeth

Email žadatele:

petr-nemeth@seznam.cz

Telefon žadatele:

602677481

Požadovaná částka:

30 000 Kč

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 1

Datum vložení inzerátu: 29.6.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Nutná půjčka ihned, kdo nabízí peníze bez registru?

Dobrý den. Jmenuji se Pavla Iva Brandejská, telefonní číslo mám 732187555 a v případě nutnosti můžete psát na pavlabrandejska@email.cz. Nutně potřebuji peníze ihned, minimálně 6000 Kč, ale v ideálním případě až 20000 Kč.... .

Jméno:

Pavla Iva Brandejská

Částka:

6000 Kč - 20000 Kč

Datum zveřejnění:

29.6.2014

Hledám poctivého soukromého věřitele - Půjčka 1200000 Kč

Hledám investora, poctivého soukromého věřitele, který poskytne půjčku cca 1200000 Kč (jeden milion dvě sta tisíc korun). Kterou žádám na využití k podnikání. Mám kompletně vypracovaný projekt, kalkulaci výdajů i příjmů,... .

Jméno:

Daniel Kalina

Částka:

cca 1200000 Kč

Datum zveřejnění:

29.6.2014

Kam se obrátit pro půjčku - kdo mi pomůže s dluhy?

Nehledám přímo nějakého věřitele nebo zprostředkovatele. Rád přijmu i dobře míněnou radu od někoho, kdo se již ocitl v podobné situaci. Chtěl bych touto cestou požádat o radu, kam se obrátit s prosbou o pomoc, o finanční... .

Jméno:

Petr Zapletal

Částka:

250 000 Kč

Datum zveřejnění:

29.6.2014

Půjčka na zaplacení nevýhodné půjčky - Vysoké úroky!

Dobrý den, velice naléhavě potřebuji půjčku 80000 Kč, abych mohla splatit jinou půjčku s velice nevýhodnými podmínkami a úroky. Kterou jsem podepsala a má strašlivý úrok, že si to ani nedovedete představit. Nemám exekuci... .

Jméno:

Dita Mašková

Částka:

80000 Kč

Datum zveřejnění:

29.6.2014

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace