Půjčka ručením nemovitostí - Urban Brno povod...

Vím, že v dnešní době to není jednoduché, ale doufám, že se ještě najde slušný člověk, či podnikatel, který by byl ochoten, poskytnout svou nemovitost dočasně jako ručení pro úvěr. Jedná se o úvěr na koupi jiné nemovitosti, ale hypotéka je možná pouze na polovinu nemovitosti. Tu druhou musíme zajistit jinou nemovitostí. Obracím se proto na kohokoli, kdo by byl ochoten nám pomoci. Samozřejmě vím, že to nebude zadarmo, jen neplatím nic předem, jistý pan Urban z Brna mě již vyškolil svým podvodem. Ta kupovaná nemovitost bude sloužit hlavně k podnikání, možnost i podílu na zisku. Vše je na naší domluvě. Menší dluhy na nemovitosti uhradíme nebo po načerpání vyplatíme 400 000 Kč na ruku. Do pěti let nejpozději vyplatíme. Vše transparentní aby byl dokonalý přehled. Můžete mi pomoci? Za každou nabídku děkuji.

Jméno žadatele:

na vyžádání

Email žadatele:

panorama@atlas.cz

Telefon žadatele:

na vyžádání

Požadovaná částka:

3 000 000 Kč

Kraj - Bydliště

Jihočeský kraj

Město - Bydliště

České Budějovice

Datum vložení inzerátu: 27.5.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Scháním půjčku na směnku, bez poplatků předem a bez ručení nemovitostí

Scháním půjčku 200000 Kč na směnku, ale bez ručení nemovitostí. A taky bez nahlížení do registru. Bez poplatků předem, protože tyto triky jsem už prohlédl a nehodlám přijít o žádné peníze. A bez ručení nemovitostí. Potře... .

Jméno:

David Mojžíš

Částka:

200000 Kč

Datum zveřejnění:

27.5.2013

Půjčka na zaplacení dědické daně

Mám zaplatit dědickou daň, na kterou ale nemám finanční hotovost. Nemám nic, čím bych vám mohl ručit. Nevlastním žádný dům ani byt. Jsem v zaměstnaneckém poměru, který vám mohu kompletně doložit. Můj měsíční příjem je 20... .

Jméno:

Roman Šíma

Částka:

1 100 000 Kč

Datum zveřejnění:

27.5.2013

Půjčení peněz bez poplatku a zálohy předem až do 200 000 Kč

Pokud vám nikde nepůjčili, pokud jste zaplatili poplatek nebo zálohu předem a nemáte doposud žádné peníze, tak je ta pravá chvíle jednat. Obrátit se konečně na někoho, kdo poctivě dává peníze. Kdo poskytuje půjčení peněz... .

Jméno:

Clever Půjčky

Částka:

200 000 Kč

Datum zveřejnění:

27.5.2013

Půjčka na zaplacení pohledávky, pro celou ČR

Poptávám půjčení peněz na zaplacení jedné pohledávky. Soukromí páni investoři mohou být z celé ČR. Stejně chci peníze převodem na účet. Pohledávka je ve výši 20000 Kč. Brala jsem menší výplatu a k tomu manžel mi taky moc... .

Jméno:

Monika Prasličková

Částka:

20000 Kč

Datum zveřejnění:

27.5.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace