Půjčka na zaplacení dědické daně

Mám zaplatit dědickou daň, na kterou ale nemám finanční hotovost. Nemám nic, čím bych vám mohl ručit. Nevlastním žádný dům ani byt. Jsem v zaměstnaneckém poměru, který vám mohu kompletně doložit. Můj měsíční příjem je 20000 Kč čistého. Jsem ženatý a se ženou máme sloučený majetek. Tuto částku bych ale potřeboval mít na účtě do středy 29.5.2013, abych stihl termín na zaplacení daně. Celkem jde o 1 100 000 Kč, což je pro mě natolik vysoká částka, že ji skutečně nemám našetřenou. Tím, že to musí být do středy, tak jsem úplně limitován možnostmi, které se mi nabízejí. Není prostě čas vůbec na nic. Proto vezmu kteroukoliv nabídku půjčky na zaplacení dědické daně. Moc nezohledňuji při posuzování to, jak vysokou úrokovou sazbu budete mít stanovenou. Hlavně prosím rychle, maximálně do středy to musím mít. Ihned mi prosím volejte nebo pište. Ještě dodávám, že poplatky nehradím. Děkuji, Šíma Roman

Jméno žadatele:

Roman Šíma

Email žadatele:

romansima75@seznam.cz

Telefon žadatele:

731177148

Požadovaná částka:

1 100 000 Kč

Kraj - Bydliště

Zlínský kraj

Město - Bydliště

Zlín

Datum vložení inzerátu: 27.5.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčení peněz bez poplatku a zálohy předem až do 200 000 Kč

Pokud vám nikde nepůjčili, pokud jste zaplatili poplatek nebo zálohu předem a nemáte doposud žádné peníze, tak je ta pravá chvíle jednat. Obrátit se konečně na někoho, kdo poctivě dává peníze. Kdo poskytuje půjčení peněz... .

Jméno:

Clever Půjčky

Částka:

200 000 Kč

Datum zveřejnění:

27.5.2013

Půjčka na zaplacení pohledávky, pro celou ČR

Poptávám půjčení peněz na zaplacení jedné pohledávky. Soukromí páni investoři mohou být z celé ČR. Stejně chci peníze převodem na účet. Pohledávka je ve výši 20000 Kč. Brala jsem menší výplatu a k tomu manžel mi taky moc... .

Jméno:

Monika Prasličková

Částka:

20000 Kč

Datum zveřejnění:

27.5.2013

Potřebuji půjčku na vyplacení exekuce

Dobrý den, potřebovali by jsme společně s mým manželem půjčku na vyplacení naší exekuce. Hledáme takového nebankovního poskytovatele, který může nabídnout peníze bez ručení nemovitostí. Sice vlastníme částečně dům, ale j... .

Jméno:

Ivana Vejražková

Částka:

400 000 Kč

Datum zveřejnění:

27.5.2013

Půjčka na bydlení, na koupení domu

Dobrý den, chtěl bych se svou rodinkou koupit rodinný domek v okolí Benešova, ale díky škraloupům z mládí nemám nárok na hypotéku nějakou dobu. Jsem z nerozvážných kroků v mládí vedený v bankovním registru. Takže na klas... .

Jméno:

Jiří Hocke

Částka:

dohodou

Datum zveřejnění:

27.5.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace