Půjčky Ihned do 5 Minut na Účtu do 1000 Kč Pro Nezaměstnané

Jsem zde, abych vám nabídl půjčku, kterou můžete mít do 5 minut na účtu. Zastupuji fond, do kterého se spojili soukromí investoři, podnikatelé a i několik dědiců z Ústeckého kraje. Poskytujeme ovšem po celé ČR. Jsou zde zastoupení zkrátka lidé, u kterých byl ověřen původ jejich financí a jsou důvěryhodnými občany. Zdroj peněz je tak zaručen a ověřen. Základním tarifem jsou finance ihned do 5 minut na účtu do 1000 Kč. V dalších kategoriích si můžete vybrat i z vyšších částek - maximálně však do 50 000 Kč. Více jednomu žadateli nepůjčujeme (dále zdůvodníme proč). Pokud chcete okamžitě přejít k podmínkám (splátky + úroky), tak si zde vyberte vámi preferovaný typ, klikněte na něj a je to. Zobrazí se vám internetový formulář. Tomu věnujte pozornost. Online vám zobrazí jednotlivé podmínky a vypočte vám splátky i úroky. Zkrátka vše uvidíte okamžitě, ještě před odesláním. Následuje poslání na naši ústřednu. Zde je za daných podmínek vyhodnocena. Jeden z našich obchodních zástupců vám zavolá a sdělí výsledek. My voláme vám - ne vy nám! My hradíme náklady na telefon. Pokud jste pozitivně vyrozuměni o schválení, tak si s vámi ihned domluvíme doručení na bankovní účet. Jelikož máme účty u všech 14 největších bank, tak je převod do 5 minut hotový. A to je celé, tak jednoduše u nás vše funguje. I když pocházíme z Ústeckého kraje, převod nedělá rozdíly mezi bydlišti. tento produkt je vhodný i pro nezaměstnané. Jak již bylo zmíněno, tak nevoláte 900, neplatíte nic předem ani nepodepisujete směnku. Abychom mohli zaručit vždy takto přívětivé podmínky, tak je naším limitem 50 000 Kč. Pokud máte o tyto peníze zájem, tak vyberte zde typ, klikněte a vyplňte formulář. Již teď se s vámi těším na osobní jednání a spolupráci, která bude jistě výhodná pro obě strany. Za celou společnost, s co možná největším pozdravem, Bc. Marek Vítek.

Jméno žadatele:

Bc. Marek Vítek

Email žadatele:

vyberte si typ

Telefon žadatele:

vyberte si typ

Požadovaná částka:

do 1000 Kč i více

Kraj - Bydliště

Jihočeský kraj

Město - Bydliště

Jindřichův Hradec

Datum vložení inzerátu: 20.2.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Potřeboval bych půjčit peníze do 20000 Kč

Nacházím se v momentálním peněžním výpadku, kdy mi peníze z výplaty nevystačily na celý měsíc a musím zaplatit ještě jiné věci, které zde nechci rozvádět ani řešit. Požaduji 20 000 Kč v hotovosti. Vše vrátím, úrok si řek... .

Jméno:

Michal

Částka:

20 000 Kč

Datum zveřejnění:

20.2.2013

Peníze na OPRAVU automobilu - pro zajištění živobytí

Dobrý den, prosím o nabídku úvěru na opravu osobního automobilu, které mi zajišťuje živobytí a moji existenci. Vozidlo je značky Audi TT, stálý příjem mám, ale pokazil se mi motor a servis mi zadržuje auto. Pokud nezapl... .

Jméno:

Michal

Částka:

35.000,- Kč

Datum zveřejnění:

19.2.2013

Bezúčelový úvěr bez registrů

Bezúčelové úvěry bez kontroly registrů od 30.000Kč do maximální výše 500.000Kč. Doba splatnosti dle vašich možností, maximálně však 120 měsíců. Úroková sazba 9% ročně a RSPN 9,4% ročně. Vyřízení i vyplacení financí do 72... .

Jméno:

Jindřich Vojvodík

Částka:

Datum zveřejnění:

19.2.2013

Půjčky zdarma, poctivě, bez ručení, bez zástavy, bez volání na 900.....

Nebankovní půjčky pro živnostníky do výše 300.000 Kč, nově rozšířená nabídka produktů. Půjčky pro zaměstnance a důchodce do výše 100.000 Kč. Půjčky jsou určeny pro zájemce se záznamy v registrech dlužníků, kterým ba... .

Jméno:

Naďa Burianová

Částka:

Kč 300.000

Datum zveřejnění:

18.2.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace