Půjčka (250000 Kč) na vyplacení úvěru bance - Ihned, spěchá!

Hledám touto cestou půjčku ve výši 250000 Kč, kterou bych vynaložil na vyplacení úvěru bance. Poptávám nejlépe soukromou osobu (investora, podnikatele atd.) na poskytnuti částky 250 tisíc za poctivých podmínek. Tj. ne placení předem a ne podepisování bianco dokumentů. Mám prokazatelný příjem okolo 18 tisíc čistého. Měsíčně jsem schopen splácet 3000 tisíce korun. Peníze bych si od vás rád vzal se splatností asi na 7 let (cca 80 splátek). V žádném registru nejsem a ani jsem neměl nikdy žádné vážné finanční problémy. Exekuci nemám a ani ne v insolvenci. Samozřejmě jsem žádal jako první u bank, jako každý normální člověk. Bohužel můj zaměstnavatel má záznam v nějakém jejich registru. A pro ně je to překážka. A kvůli tomu se bankovní společnosti ke mně obrátily zády. A žádná banka se se mnou nebaví. I když to není moje vlastní chyba a ni to nevzniklo mým zapříčiněním. je to chyba čistě mého zaměstnavatele. Nemovitost či hodnotný movitý majetek na zástavu nemám, nemám tudíž ani ručení čímkoliv. Jen svým čestným podpisem na smlouvě. Peníze chci využít na vyplacení úvěru bance (250000 Kč). Prosím jen o férové nabídky, úrok respektuji. Samozřejmě chápu, že nebankovní řešení mě vyjde dražší než bankovní. Toto respektuji, ale nemám zájem o vyložené lichvy, které bych nebyl nikdy schopen splatit. Mám zájem o poctivé nabídky, kde sice přeplatím o několik více procent než v bance, ale bude je reálné splatit a navýšení nebude extrémní. Moje postavení velmi spěchá a byl bych vám vděčný až do konce života, kdyby jste mohli uspíšit všechny vaše nabídky. Potřeboval bych vidět vaše reakce co nejdříve. Taky velmi ocením okamžité posouzení a případně i rovnou schválení. Nabídněte a pošlete co bych od vás mohl dostat. Jsem schopný vám doložit mé zaměstnání na dobu neurčitou, rovněž vám jsem schopen doložit příjem ze zaměstnání ve výši 18 tisíc čistého. Rovněž jsem schopen doložit svoji bezdlužnost, kromě zmíněného úvěru u banky. Měsíčně si mohu dovolit splácet 3 tisíce korun. Úrokovou sazbu nechám na vašem uvážení a nechám si ji nabídnout. Situace spěchá, prosím o zaslání reakcí ihned. Rychlé vyplacení je pro mě určitě výhodou. Další otázky rád zodpovím na emailu pokorny.david97@seznam.cz. Děkuji.

Jméno žadatele:

David P.

Email žadatele:

pokorny.david97@seznam.cz

Telefon žadatele:

neuveden

Požadovaná částka:

250 000 Kč

Kraj - Bydliště

Moravskoslezský kraj

Město - Bydliště

Karviná

Datum vložení inzerátu: 17.2.2017

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka pro brigádníky, 10 až 20 000 Kč bez příjmu a registru

Poptávám nabídky půjček pro brigádníky, kteří nemohou doložit svůj příjem ze zaměstnání. Potřebuji 10 000 Kč až 20 000 Kč. Ale nejsem si jistá, jestli mi v této inzerci půjček pomůžete. Bohužel moje situace je taková, že... .

Jméno:

Marta Nová

Částka:

20 000 Kč

Datum zveřejnění:

11.1.2017

Konsolidace malých půjček 50 000 Kč s malou splátkou

Dobrý den. Dostal jsem se na chvíli do obtížných situací, které jsem musel vyřešit menšími půjčkami, vcelku jde o 20000 Kč. Vzhledem k tomu, že tyto dluhy začínají být po splatnosti a banky se mi neozvaly na uvedené kont... .

Jméno:

P. B.

Částka:

50000 Kč

Datum zveřejnění:

22.12.2016

Kdo půjčí OSVČ na Konsolidaci nebo snížení splátek

Hledám někoho, kdo půjčí i pro OSVČ peníze. Situace se má tak, že jsem měla více než čtvrt roku problémy s příjmem, kdy jsem více prodělávala než vydělávala. Tím jsem se dostala do finančního skluzu a momentálně by jsem ... .

Jméno:

Pavlína Vladyková

Částka:

800000 Kč

Datum zveřejnění:

29.11.2016

Půjčte konsolidaci zaměstnanci ze státního sektoru 250 - 300 000 Kč

Dobrý den, podávám tento inzerát více-méně anonymně z pochopitelných důvodů. Pokud mě ovšem kontaktujte na uvedené adrese, tak vám ráda sdělím všechny osobní informace. Mám závazky (dluhy, půjčky), které pravidelně splác... .

Jméno:

Neuvedeno

Částka:

250000 - 300000

Datum zveřejnění:

21.11.2016

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace