Konsolidace malých půjček 50 000 Kč s malou splátkou

Dobrý den. Dostal jsem se na chvíli do obtížných situací, které jsem musel vyřešit menšími půjčkami, vcelku jde o 20000 Kč. Vzhledem k tomu, že tyto dluhy začínají být po splatnosti a banky se mi neozvaly na uvedené kontaktní údaje, tak začínám mít strach. A potřebuji vyřešit tuhle nepohodlnou situaci. Poptávám konsolidaci těchto malých půjček ve výši 50 000 Kč. Vzhledem k tomu, že jsem se stěhoval, tak v práci jsem teprve ve zkušební době. Což znamená, že nějaká půjčka by byla realizovatelná až za další 3 měsíce. A to už je vcelku doba, kdy se z malého dluhu může stát velký. Vzhledem k tomu, že mi je 24 let a našel jsem si solidní zaměstnání s platem 20000 Kč čistého + pohyblivá složka, tak jsem přesvědčen, že kdybych si vzal půjčku v hodnotě 50000 Kč, z ní poplatil to co musím neodkladně, tak bych to byl schopen splácet z výplaty. Ale chtěl bych dlouho dobou půjčku, to znamená alespoň na 2 roky. Abych snížil co nejvíce možnost problému se splácením. Zkrátka se mi nechce ani osobně nějak v tomhle směru riskovat. Chci, aby jsem mohl tuto konsolidaci 50 tisíc korun vždy řádně splácet. Nevím, jak to mám řešit, ale teď potřebuji po přestěhování alespoň na dva měsíce vyjít s financemi. Takže bych samostatně a fyzicky tyto dluhy nezaplatil. Proto hledám tuhle možnost. Vyhovovaly by mi nabídky od soukromých osob apod. Budu vděčný za jakoukoliv radu nebo nabídku. Ale z osobních důvodů uvedu pouze nově založený email, primárně pro vyřešení mé situace. Nabídněte mi konsolidaci mých malých půjček a sdělím Vám veškeré mé kontaktní údaje. A až následně bych sdělil všechny potřebné informace, tzn. kontaktní adresu (nejsem vlastníkem žádné nemovitosti), místo pracoviště, kopii pracovní smlouvy, výpis z účtu, osobní informace, informace o stávajících půjčkách, které chci konsolidovat. Zatím nejsem v insolvenci nebo na mě není vedeno exekuční řízení, jen ty dluhy byly čerstvě předány právníkům. A rovněž bych sdělil jakékoliv jiné informace. Jinak jsem svobodný a bezdětný, na bydlení odevzdávám 4000 Kč, další 3000 Kč jdou na výdaje a stravování řeším firemními stravenkami. Ano, mám jiné dluhy, ty chci právě konsolidovat. Jedná se o více menších půjček. Preferoval bych malou (nízkou) měsíční splátku. Děkuji a přeji hezký den. Tzn. že bych bral půjčku (resp. konsolidaci) 50000 Kč, řekněme s malou měsíční splátkou 3000 Kč na dobu 24 měsíců. Což znamená 72000 Kč bych byl ochoten splatit. Vzhledem k tomu, že vystavuji do rizika věřitele, tak bych byl ochoten akceptovat nabídku, která by pro věřitele znamenala max. 70% v plusu. Což znamená, že bych splatil nanejvýš 85000 Kč. V opačném případě budu muset zkusit ještě jednu možnost. V případě ochoty mi pomoci z této situace mě neváhejte kontaktovat na uvedený email. Rád se podívám na jakoukoliv nabídku konsolidace mých malých půjček. Mockrát děkuji za pozornost, doufám že byla žádost čitelná a pochopitelná, popřípadě akceptovatelná. Na shledanou.

Jméno žadatele:

P. B.

Email žadatele:

oddluzitpb@seznam.cz

Telefon žadatele:

neuveden

Požadovaná částka:

50000 Kč

Kraj - Bydliště

Jihomoravský kraj

Město - Bydliště

Brno

Datum vložení inzerátu: 22.12.2016

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Kdo půjčí OSVČ na Konsolidaci nebo snížení splátek

Hledám někoho, kdo půjčí i pro OSVČ peníze. Situace se má tak, že jsem měla více než čtvrt roku problémy s příjmem, kdy jsem více prodělávala než vydělávala. Tím jsem se dostala do finančního skluzu a momentálně by jsem ... .

Jméno:

Pavlína Vladyková

Částka:

800000 Kč

Datum zveřejnění:

29.11.2016

Půjčte konsolidaci zaměstnanci ze státního sektoru 250 - 300 000 Kč

Dobrý den, podávám tento inzerát více-méně anonymně z pochopitelných důvodů. Pokud mě ovšem kontaktujte na uvedené adrese, tak vám ráda sdělím všechny osobní informace. Mám závazky (dluhy, půjčky), které pravidelně splác... .

Jméno:

Neuvedeno

Částka:

250000 - 300000

Datum zveřejnění:

21.11.2016

Koupíme váš dům, byt A umožníme vám bydlet bydlet v pronájmu

Dostali jste se do dluhů a je již zcela jisté, že o vaši nemovitost přijdete? A to buď v exekuci v nedobrovolné dražbě nebo v insolvenci? Nenechte si váš dům či byt vzít. Neprodleně nás kontaktujte! Okamžitě vykoupíme vá... .

Jméno:

Ing. Michal Zapletal

Částka:

neomezeně

Datum zveřejnění:

9.11.2016

Nebankovní konsolidace od soukromého investora 300.000,- Kč

Dobrý den. Mám několik (spíše více) bankovních i nebankovních půjček. Ale vzhledem k mé situaci, kdy jsem na mateřské dovolené, jsou na mě splátky již příliš vysoké. Z toho důvodu poptávám nabídku nebankovní konsolidace,... .

Jméno:

Karolina Vaculová

Částka:

300000

Datum zveřejnění:

8.11.2016

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace