100000 Kč Rychlá Půjčka bez Registru, bez Poplatku, Ihned

Dobrý den, je mi 31 let, jsem svobodný a bezdětný. Před 5 lety jsem se dostal do obtížné situace, kdy jsem cca 1 rok nebyl schopen platit své účty, od té doby se na mě začali nabalovat různé pokuty, penále později i exekuce a s tím i spojené neúměrné navyšování dluhu. Nikdy jsem si bezhlavě nepůjčoval a exekuce nejsou z půjček či nakupování věcí na splátky, ale od české kanceláře pojistitelů, za rozhlasové a televizní poplatky, energie(elektrika, plyn) a pravda jedna kreditní karta. Díky tomu že poplatky za exekuce a různé pokuty převyšovali můj příjem, dostával jsem se do dluhové spirály. Jelikož nevlastním žádnou nemovitost, nepodařilo se mi dluhy s konsolidovat na přijatelnou splátku a tím vše včas zarazit. I bez registru. Po čase se mi však podařilo situaci zkrotit na únosnou mez. V tuto chvíli mám 5 exekucí a jednu půjčku cca 15 000, které řádně splácím. Protože jsem jako zaměstnanec jen těžko přežíval a lépe placenou práci nikde nesehnal, využil jsem příležitosti a začal podnikat v oboru reklamy. Dne 19.12.2013 jsem zakoupil franšízu na výrobu a distribuci reklamních papírových sáčku na pečivo. Pro začátek to byla licence pouze pro Prahu 4. Prodej reklamy šel dobře a v průběhu času se naskytla příležitost vydat na svých sáčcích volební kampaně pro komunální volby (budou na podzim 2014). Proto když se po 6 měsících podnikání objevila možnost rozšířit licenci na celou Prahu, rozhodl jsem se tuto licenci zakoupit a využít tak velkou příležitost dát si vše opět do pořádku. Půjčku o kterou žádám, bych využil pro překlenutí období než vybuduji distribuční síť na přikoupených částech Prahy, zpracování nových materiálů a přijetí alespoň jednoho obchodního zástupce. Proto bych potřeboval rychlou půjčku 100 000 Kč ihned. Díky tomu se mohu pak plně soustředit na svou práci, bez obav že budu opět pozadu s placením čehokoli. Příjem z podnikání je momentálně cca 35 000 měsíčně, výdaje na bydlení a různé poplatky a splátky cca 16 500. Reálně jsem schopen tedy splácet 10 000 měsíčně, např. po dobu 18 měsíců. V případě že by byla půjčka bez měsíčních splátek, splatná tedy do určitého data, mohu splatit do 12 měsíců částku 100 000 + až 80 000 jako úrok. Nepůjčuji si na zaplacení jiných dluhů, ale na investici, která mě posadí zpátky do sedla, kde budu moc držet opratě svých financí opět pevně v rukou. Jen bez poplatku předem a bez registru. S pozdravem Rostislav Boček.

Jméno žadatele:

Rostislav Boček

Email žadatele:

antoni.b@seznam.cz

Telefon žadatele:

+420702003070

Požadovaná částka:

100000 Kč

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 3

Datum vložení inzerátu: 9.7.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Rychlá půjčka na překlenutí měsíce - až 60000 Kč

Potřebuji rychlou pomoc, kterou bych využila na překlenutí měsíce. Jednalo by se o až 60000 Kč, dle mých možností a vámi stanovených limitů. Dá se říct, že tento měsíc se prostě pokazilo, co mohlo. Je toho už opravdu moc... .

Jméno:

Erika Bělohoubková

Částka:

60000 Kč

Datum zveřejnění:

29.6.2014

Překlenovací půjčka na 2 měsíce (soukromá, nebankovní, rychlá)

Poptávám peníze za následujících parametrů: nebankovní, rychlá, nejlépe soukromá, poctivá, bez registru a stačí na pouhé dva měsíce - jako překlenovací na tuto dobu. Potřeboval bych překlenout 2 až 3 měsíce, kdy mi úvěry... .

Jméno:

Jaromír David

Částka:

50 000 Kč

Datum zveřejnění:

29.6.2014

Půjčka na splacení leasingu auta, velice moc spěchá

Prosím, nutně potřebuji peníze na vyplacení dluhu, konkrétně leasingu na auto. Potřebovala bych splatit leasing a jiné pohledávky u kamarádů a rodiny - dohromady potřebuji 100 000 Kč. Je to na to auto a zároveň na závazk... .

Jméno:

Veronika Kristová

Částka:

100 000 Kč

Datum zveřejnění:

29.6.2014

300 000 Kč - Půjčku na rekonstrukci - bez registru a příjmu

Sháním 300 000 Kč z libovolných zdrojů a od kohokoliv. V bance mi to nevyšlo ze dvou důvodů Za prvé jsem se hloupě dostala do registru. A za druhé jsem momentálně ve zkušební době, takže bez příjmu. Potřebovala bych pení... .

Jméno:

Mirka Kratinová

Částka:

300 000 Kč

Datum zveřejnění:

29.6.2014

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace