Potřebuji půjčku. Spěchá! Peníze 50 000 Kč Ihned

Dobrý den, potřebuji ještě dnes půjčku ve výši 50 000 Kč. Mám zájem o okamžité vyplacení na ruku v hotovosti, bez čekání na bankovní převody. Jsem zaměstnaná a mám se zaměstnavatelem podepsanou smlouvu na dobu neurčitou. Můj pravidelný příjem je něco málo přes 15 000 Kč. Peníze mohu doručit, mohu vám například naskenovat výpis z účtu, nebo vám přinést na osobní schůzku originální papíry z banky. Nemám byt ani dům a nemohu tedy ručit. Stejně tak ani nemám přátele, kteří by mi mohli dělat ručitele. Jsem bohužel veden v bankovním registru kvůli předchozí chybě a neuhlídání vlastních výdajů při splácení bance. Na získání peněz velmi spěchám a za rychlé vyřízení jsem ochotná i přimhouřit oko nad vyššími úroky. Jen prosím žádné podvody, placení záloh předem nebo placené telefony. Nebudu platit nic předem. Jsem z Prahy. Budu moc ráda, pokud budete moci přijet i s penězi až ke mně domů. Pokud mi můžete pomoci, napište mi prosím okamžitě na e-mail Katka121@centrum.cz. Počítám i s větším úrokem. Prosím o kontakt na email. Opravdu to spěchá. Děkuji za rychlé jednání, Kateřina.

Jméno žadatele:

Kateřina

Email žadatele:

Katka121@centrum.cz

Telefon žadatele:

nabídky prosím na email

Požadovaná částka:

50 000 Kč

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 3

Datum vložení inzerátu: 4.3.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Nebankovní půjčky na zástavu nemovitosti - S ručením domem nebo bytem

Nabízíme půjčky a úvěry, které jsou určeny všem klientům, kteří potřebují rychle hotovost a vlastní vhodnou nemovitost k zástavě. U nás je nutno ručit nemovitostí, která má minimálně 80% cenu, o jakou zde žádáte. Pokud n... .

Jméno:

Renáta Skočková

Částka:

5 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

4.3.2013

Americká Nebankovní Hypotéka - Celá ČR, nejen Olomouc

Potřebujete peníze a banka Vám nechce půjčit, nevíte kudy kam, ale máte možnost ručit nemovitosti anebo družstevním bytem? Pak jste narazili na tu správnou nabídku. Můžeme vám zprostředkovat peníze až do maximální výše 1... .

Jméno:

Pavel Sokola

Částka:

10 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

4.3.2013

Půjčka od soukromníka, od soukromé osoby ihned

Hledám soukromníka, soukromou osobu, soukromého investora nebo podnikatele, který by mi byl ochotný půjčit 30 000 Kč. Jsem mladá maminka, kterou za pár dnů čeká porod. Nyní jsem vedena na úřadu práce a pobírám dávky. To ... .

Jméno:

Radka Juřičková

Částka:

30 000 Kč

Datum zveřejnění:

3.3.2013

100% schválení půjčky - bez poplatku, vyplatíme i exekuce

Dobrý den, chcete-li půjčit peníze rychle, čestně a bez poplatků vyberte si jeden z našich druhů půjčky. Můžete se zde podívat, kliknout a rovnou vidět, kolik maximálně můžete dostat a kolik budete splácet. Pokud máte ex... .

Jméno:

Poctivé půjčky

Částka:

2 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

3.3.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace