Hledám poctivého soukromého věřitele - Půjčka 1200000 Kč

Hledám investora, poctivého soukromého věřitele, který poskytne půjčku cca 1200000 Kč (jeden milion dvě sta tisíc korun). Kterou žádám na využití k podnikání. Mám kompletně vypracovaný projekt, kalkulaci výdajů i příjmů, na umístění reálná návratnost. Celý projekt je těsně před podpisem nájemní smlouvy obchodního prostoru. Mám potvrzené dodavatele, atd. Zkrátka vše je nachystáno ke spuštění. Nabídněte prosím na email Vaši představu o splácení částky a Vaše podmínky. Jako případné jištění nabízím dohodu o obchodním podílu v s.r.o. Nenabízím zástavu v podobě nemovitosti. Ale nabízím jako možné zajištění i směnku, nebo dva automobily jako ručení oproti 1200000 Kč. V žádném případě neakceptuji žádné poplatky, kauce a jistiny předem. Nejsem ochoten cokoliv komukoliv platit před vyplacením peněz. Platba v hotovosti při podpisu smluv, či směnky. Samozřejmě zcela záleží na Vás, kterou z nabízených možností zajištění přijmete. Pokud jste poctivý soukromý věřitel, tak mne prosím ihned zkontaktujte s vaší nabídkou. Za nabídky předem děkuji, Daniel Kalina, 605575500, daniel.kalina80@seznam.cz.

Jméno žadatele:

Daniel Kalina

Email žadatele:

daniel.kalina80@seznam.cz

Telefon žadatele:

605575500

Požadovaná částka:

cca 1200000 Kč

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 9

Datum vložení inzerátu: 29.6.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Kam se obrátit pro půjčku - kdo mi pomůže s dluhy?

Nehledám přímo nějakého věřitele nebo zprostředkovatele. Rád přijmu i dobře míněnou radu od někoho, kdo se již ocitl v podobné situaci. Chtěl bych touto cestou požádat o radu, kam se obrátit s prosbou o pomoc, o finanční... .

Jméno:

Petr Zapletal

Částka:

250 000 Kč

Datum zveřejnění:

29.6.2014

Půjčka na zaplacení nevýhodné půjčky - Vysoké úroky!

Dobrý den, velice naléhavě potřebuji půjčku 80000 Kč, abych mohla splatit jinou půjčku s velice nevýhodnými podmínkami a úroky. Kterou jsem podepsala a má strašlivý úrok, že si to ani nedovedete představit. Nemám exekuci... .

Jméno:

Dita Mašková

Částka:

80000 Kč

Datum zveřejnění:

29.6.2014

Půjčka schválení online - Bez osobní schůzky, přes internet

Taky nechápete, proč se musíte s někým scházet? Když mu můžete všechny informace sdělit online z domova a on vás může posoudit a schválit? My také ne. A proto u nás je půjčka schválena online - bez dostavení se na osobní... .

Jméno:

Karel Přeučil

Částka:

250 000 Kč

Datum zveřejnění:

24.6.2014

Rychlá půjčka na zaplacení dluhů a vyplacení půjček - Okamžitě

Dobrý den, sháním dostatečné finance na zaplacení všech mých dluhů. Mám toho více a tak mám i dvě možné řešení. první možností, že bych si vzal jenom menší peníze na zaplacení dluhu (70 000 Kč). Pokud by to ale šlo, tak ... .

Jméno:

Šimon Novotný

Částka:

250 000 Kč

Datum zveřejnění:

22.6.2014

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace