Nebankovní půjčky se zástavou nemovitosti, inzerce

Zabýváme se poskytováním dlouhodobých úvěrů a nebankovních půjček se zástavou nemovitosti. A v této inzerci vám nabízíme okamžité řešení. A to až do výše 5 milionů korun, čímž nám nemůže konkurovat žádná jiná nebankovní společnost. Mám rozumné úroky, nabízíme poctivé jednání a profesionální přístup. Oproti vámi získaným penězům můžete ručit rodinným domem, bytem v osobním vlastnictví, chatou, komerčním objektem nebo jakoukoliv jinou nemovitostí. Může se jednat i o majetek třetí osoby. Máte zájem? Vyberte si níže jednu z našich nebankovních půjček se zástavou a požádejte nás ještě dnes. Vůbec k ničemu se u nás nezavazujete. Jen vám bezplatně sdělíme, jaké podmínky u nás můžete ve vaší situaci dostat. Máme individuální řešení pro každého z našich žadatelů. Pokud máte nemovitost, tak u nás peníze dostanete. Nemusíte nám dokazovat dodatečné potvrzení. Nezajímá nás, jaký máte příjem. Ani jaká je vaše momentální finanční situace. Jako jediní nebankovní poskytovatelé v celé ČR vám dokážeme poskytnout peníze s nejnižším možným úrokem. U nás se začíná již od nevídaných 7,99%. A dobu rozložení si můžete nastavit až na dobu 30 let. Díky těmto dvou faktům budou vaše splátku natolik nízké, že žádným způsobem nenaruší chod vaší domácnosti. Ani nepostřehnete, že nějaké peníze splácíte. Nyní si zde vyberte a požádejte nás online, přes internet. Je to zdarma! Každou internetovou žádost bezplatně posoudíme a k ničemu se nám nezavazujete. Naše podmínky nabízejí předčasné splacení bez dodatečných sankcí. Požádejte o nebankovní půjčky se zástavou nemovitosti ihned. Schválíme každého bez kontrolování registru. Dokládání příjmů nebo poplatky předem nejsou v našem případě vůbec nutné. Jsme poctiví a prověření. Nikdy jsme nechtěli ani korunu dopředu. Nevyžadujeme volání na 900. A nenabízíme žádná pojištění, jehož sjednáním by bylo podmíněno poskytnutí a schválení peněz. Rychlá nebankovní půjčka se zástavou je na jakýkoliv účel. Vyberte si zde. A požádejte nás přes internet. Vše můžeme schválit a vyřídit ještě dnes. Peníze jsou obvykle do 5 dnů na vašem bankovním účtu. Naše služby jsou pro celou ČR.

Jméno žadatele:

Milan Karička

Email žadatele:

vyberte, pak žádejte

Telefon žadatele:

773496011

Požadovaná částka:

5 000 000 Kč

Kraj - Bydliště

Plzeňský kraj

Město - Bydliště

Rokycany

Datum vložení inzerátu: 23.4.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka na zaplacení exekuce - Dáme vám 3 000 000 Kč

Pokud potřebujete rychle půjčit peníze, tak si vyberte u nás. Dáme vám půjčku na zaplacení exekuce. Vyplatíme exekuce, oddlužíme nemovitost a dokážeme i sjednotit všechny vaše dluhy jen do jednoho. Je úplně jedno, do jak... .

Jméno:

Petra Kolková

Částka:

3 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

22.4.2013

Půjčka ihned na uhrazení pojistného převodu peněz

Kontaktní informace byly na žádost vymazány. Prosím, vyberte si níže jinou nabídku nebo poptávku půjčky. Děkujeme za pochopení. Dobrý den, ve čtvrtek 25.4.2013 potřebuji uhradit částku 100 000 Kč a zajistit pojišt... .

Jméno:

smazáno

Částka:

100 000 Kč

Datum zveřejnění:

22.4.2013

Půjčka na rekonstrukci bytu, domu - 700 000 Kč

Dobrý den, mám zájem o půjčku na rekonstrukci bytového domu v Liberci o dispozici 3+1 v osobním vlastnictví. V minulosti, když jsem se rozváděl, jsem se dostal do problému se splácením půjček. Dnes už asi minimálně 2 rok... .

Jméno:

Milan Topinka

Částka:

700 000 Kč

Datum zveřejnění:

22.4.2013

Nebankovní půjčka pro OSVČ bez registru 200 000 Kč

Dobrý den, živím se jako OSVČ (osoba samostatně výdělečně činná). Můj měsíční plat se pohybuje v rozmezí 35 000 Kč až 50 000 Kč. Odvíjí se od množství aktuálních zakázek a data jejich dokončení. Někdy se sejde více zapla... .

Jméno:

Radek Dovičič

Částka:

200000 Kč

Datum zveřejnění:

21.4.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace