Americká Nebankovní Hypotéka - Celá ČR, nejen Olomouc

Potřebujete peníze a banka Vám nechce půjčit, nevíte kudy kam, ale máte možnost ručit nemovitosti anebo družstevním bytem? Pak jste narazili na tu správnou nabídku. Můžeme vám zprostředkovat peníze až do maximální výše 10 000 000 Kč. Chcete mít fér podmínky ve smlouvě, neplatit poplatky předem? U nás nevybíráme žádné peníze dopředu a naše smlouvy jsou zcela průhledné a poctivé. Všem našim klientům nabízíme kompletní právní servis a pomůžeme vám nejen se samotnou agendou okolo půjčky, ale i samotného financování a placení vašich závazků nebo nákupů. Jelikož se jedná o americkou hypotéku, tak nemusíte dokládat, jak jste s penězi naložili. Zároveň je i zcela bez registru. Pokud jste si odpověděli na naši nabídku ano, tak tom případě nás neváhejte kontaktovat. vyberte si zde typ, zvolte jej kliknutím a odešlete online požadavek. Vaší žádost nezávazně posoudíme a bezplatně sdělíme výsledek i individuální podmínky. Řešíme také nevýhodné zástavy, vyplácení exekucí a také jsme schopni nemovitost zachránit před dražbou. Refinancujte své dluhy pomocí americké hypotéky a získejte nižší měsíční splátku a nižší úrok. Půjčky poskytujeme na období až 20 let! Předčasné splacení je u nás bez sankcí a bez poplatků. Registry nezkoumáme a působíme po celé ČR, nejen v Olomouci. Kontaktujte nás zcela bezplatně ještě dnes. Pavel Sokola

Jméno žadatele:

Pavel Sokola

Email žadatele:

není uvedeno

Telefon žadatele:

není uvedeno

Požadovaná částka:

10 000 000 Kč

Kraj - Bydliště

Olomoucký kraj

Město - Bydliště

Olomouc

Datum vložení inzerátu: 4.3.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka od soukromníka, od soukromé osoby ihned

Hledám soukromníka, soukromou osobu, soukromého investora nebo podnikatele, který by mi byl ochotný půjčit 30 000 Kč. Jsem mladá maminka, kterou za pár dnů čeká porod. Nyní jsem vedena na úřadu práce a pobírám dávky. To ... .

Jméno:

Radka Juřičková

Částka:

30 000 Kč

Datum zveřejnění:

3.3.2013

100% schválení půjčky - bez poplatku, vyplatíme i exekuce

Dobrý den, chcete-li půjčit peníze rychle, čestně a bez poplatků vyberte si jeden z našich druhů půjčky. Můžete se zde podívat, kliknout a rovnou vidět, kolik maximálně můžete dostat a kolik budete splácet. Pokud máte ex... .

Jméno:

Poctivé půjčky

Částka:

2 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

3.3.2013

Půjčka na exekuci bez zástavy - Ihned, Ještě dnes

Poskytujeme peníze na výplatu exekuce. Je jedno, zda-li exekuce byla na vás uvalena dnes nebo již běží. Dokážeme pomoci v každé situaci. Standardně půjčujeme až do výše 1 500 000 Kč, při osobním jednání je možno domluven... .

Jméno:

Ivan Klindera

Částka:

1 500 000 Kč

Datum zveřejnění:

3.3.2013

Půjčka na léky, zdravotní péči a v nemoci (nemocenské)

Dobrý den, jmenuji se Monika Volná a žádám o půjčku ve výši 70 000 Kč. Nejsem v dluhové spirále, nemám žádné dluhy a peníze ani nebudou použity na zaplacení jiných půjček. Tyto finance mají dva účely. První je zdravotní ... .

Jméno:

Monika Volná

Částka:

70 000 Kč

Datum zveřejnění:

3.3.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace