Okradli mě, nemám peníze na nájem a jídlo a živobytí

Dobrý den, dostala jsem se do neočekávané situace a nemám peníze na živobytí. Okradli mě a přišla jsem o platební kartu k bankovnímu účtu, na kterém mám svoje veškeré peníze. A tím pádem nemám teď jak zaplatit nájem a jídlo a vše potřebné do dalšího příjmu. Proto hledám nějakého investora, který by byl ochotný půjčit mi 15000 Kč na 30 dnů. Potom bych vám všechny peníze i včetně úroku vrátila jednorázově. Výši úroku si předpokládám stanovíte vy. Ale představovala bych si, že by jste za to dostali asi 3000 Kč, takže bych za 30 dnů vrátila 18000 Kč. Pokud by s tím byl někdo ochoten souhlasit. Jsem zaměstnána a můj plat je 15000 Kč. Ale bohužel jsem se dostala do situace, kde mi ukradli kartu, na které byly peníze na nájem a na jídlo a na živobytí. A já teď nemám jak co platit. Půjčku vrátím, všechno poctivě dorovnám. Nenabízím žádnou zástavu, ručila bych svým podpisem na smlouvě. Peníze potřebuji vyplatit okamžitě na ruku v Brně, abych měla za to žít, protože si nemůžu jít vybrat další peníze. Poplatky předem nepřipadají v úvahu. O lichvu a nabídky od lichvářů nemám zájem, jen solidní poskytovatelé. Peníze chci dostat na ruku v hotovosti. Nevím na koho jiného bych se v takovéto situaci obrátila, tak to zkouším tady. Snad najdu. Děkuji na vaše nabídky a férový přístup. Krupičková.

Jméno žadatele:

Hana Krupičková

Email žadatele:

krupickova.han@seznam.cz

Telefon žadatele:

730610577

Požadovaná částka:

15000 Kč

Kraj - Bydliště

Jihomoravský kraj

Město - Bydliště

Brno

Datum vložení inzerátu: 22.11.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Rychlá vánoční půjčka bez poplatku, registru na cokoliv

Nabízím vám super Vánoční půjčku, v rámci které můžete žádat již od 30000 Kč a až do 1 000 000 Kč na cokoliv bez registru a bez poplatku. Pokud hledáte, jak bezpečně a efektivně získat finanční prostředky na nákup vánočn... .

Jméno:

Martina Konečná

Částka:

1 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

22.11.2013

Půjčka ve zkušební době bez zástavy a poplatku ihned

Dobrý den, mám problém, který nevím jak řešit. Nastoupil jsem do nového zaměstnání, kde jsem prozatím ale jen ve zkušební době. Ale potřebuji se tam nějak dopravovat každý den a tak by se mi hodilo osobní auto, ale žádné... .

Jméno:

Jaroslav Šubrt

Částka:

80000 Kč

Datum zveřejnění:

21.11.2013

Rychlá půjčka na rekonstrukci domu bez registru a poplatku

Po mém úraze následovala operace kolene a dlouhodobá neschopnost. Dcera mi vyřizovala platby a vyplácení PN bylo na účet Ge Money, tím došlo ke zpožděné platbě kreditní karty u K.B. Během rekonvalescence jsem to zjistil... .

Jméno:

Stanislava Lelková

Částka:

400000 Kč - 500000 Kč

Datum zveřejnění:

20.11.2013

Nemám peníze, kdo mi dá půjčku ihned v hotovosti

Bohužel mne byl neoprávněně v pátek zablokován účet a já jsem zůstal úplně bez hotovosti. nemám prostě peníze vůbec na nic. Nemám žádné peníze. A tak hledám, kdo mi dá půjčku v hotovosti a ihned. I když jsem se to snažil... .

Jméno:

Pavel Chmela

Částka:

8000 Kč

Datum zveřejnění:

18.11.2013

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace