Půjčka na náhradní (nouzové) bydlení, byl jsem vyhozen z domu

Dobrý den, potřeboval bych půjčit výše uvedenou částku, případně částku dle Vašeho uvážení, na nové (náhradní) bydlení. Peníze požaduji na náhradní bydlení spolu se stěhovacími a dalšími výdaji. Momentálně mám bohužel jen brigády u agentury NaBrigadu, většinou do firmy Fuji Koyo. Jiný zdroj příjmů nemám. Bohužel jsem si vzal u švagra půjčku, kterou jsem nebyl schopen v termínu splatit. Čímž mu připadla 1/2 rodinného domu do osobního vlastnictví (za pakatel). Nicméně švagr nelenil a vyhodil mne z domu, v současné době vystěhovává i věci z bytu. Mám nevýhodu, že jsem již starší člověk a také že nemám fyzickou kondici (jsem původně Ing. THP). Proto bych se potřeboval přestěhovat do nového náhradního bydlení, kde bych mohl dát všechny své náležitosti opět dohromady. Na to bych požadoval 20000 Kč, případně jinou částku, která by mi mohla zajistit střechu nad hlavou. Jelikož jsem přišel o můj dům, tak již nemám jak nabídnout zástavu. Jelikož jsem již v dosti komplikované situaci, tak se nechci dostat ještě hlouběji poplatky a zálohami za vaše služby. Prosím, kdyby jste mohli nabídnout jen slušné produkty od poctivých lidí. Moc děkuji za případnou pomoc. Jiří Štafel. Na shledanou a přeji příjemný den

Jméno žadatele:

Jiří Štafel

Email žadatele:

jstafel@students.zcu.cz

Telefon žadatele:

603475355

Požadovaná částka:

20000 Kč

Kraj - Bydliště

Plzeňský kraj

Město - Bydliště

Plzeň

Datum vložení inzerátu: 15.10.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka, rozvod, potřebuji půjčit peníze ihned bez poplatku

Dobrý den, díky nepříjemné životní situaci (rozvod) jsem se dostala do problému. Musím do konce měsíce zaplatit výše uvedenou částku (15000 Kč). Jinak přijdu i s dětmi o bydlení. Spoustu let pomáhám nemocným a teď bych p... .

Jméno:

Marie Nýčová

Částka:

15000 Kč

Datum zveřejnění:

16.10.2013

Rychlá půjčka do druhého dne na účtu bez poplatku a registru

Dobrý den, potřebuji okamžitě peníze a nemám žádný čas čekat. Momentálně sháním 50000 Kč. Už jsem zkoušel všechno možné, od žádosti u bank (kde nemám šanci) až po všechny možné nebankovní společnosti. Cetelem, Home Credi... .

Jméno:

Josef Kraus

Částka:

50000 Kč

Datum zveřejnění:

10.10.2013

Potřebuji výmaz z registru dlužníků a půjčku 250000 Kč

Dobrý den, nabral jsem si nějaké půjčky a udělal jsem si spoustu vysokých dluhů. Následně jsem to nebyl schopný splácet a vedlo to až do registru. Ale já jsem pořád nebyl schopen to všechno v termínu platit, protože toho... .

Jméno:

Otakar Kohn

Částka:

250000 Kč

Datum zveřejnění:

13.10.2013

Půjčka 500000 Kč bez ručení ihned a bez poplatku

Kontaktní informace byly na žádost vymazány. Vyberte si výše prosím jiný inzerát. Případně do inzerce vložte svoji vlastní poptávku o 500 000 Kč bez ručení a poplatku. Děkujeme za pochopení. Dobrý den, mám zájem o... .

Jméno:

smazáno

Částka:

500000 Kč

Datum zveřejnění:

13.10.2013

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace