Odkup nemovitostí nájmem, zpětný leasing, dům i byt

Nabízíme zpětný leasing nemovitostí pro klienty, kteří potřebují větší hotovost. Pokud potřebujete například umořit více půjček, oddlužit nemovitost, vyplatit exekuce nebo k jakémukoliv jinému účelu. V takové šanci bohužel nemáte šanci dostat peníze od banky. Neschválí vám ani úvěr, ani hypotéku ani půjčku. Jelikož nejste pro ně dostatečně bonitní. Případně i máte záznam v registru, jako spousta našich klientů a úspěšných žadatelů. A prodat nemovitost? přijít o ni by byla určitě pro vás škoda. A právě řešením všech situací je odkup nemovitosti, případný nájem a zpětný leasing. Při poskytnutí zpětného leasingu se snažíme klienta vždy zbavit úplně všech závazků. Naše nabídky jsou určeny pro byty v osobním nebo družstevním vlastnictví a rodinné domy. Nechceme po vás peníze předem. Vyberte si na našich stránkách ten druh, o který máte konkrétně vy zájem. A následně nás kontaktujte online přes internet. Jak to funguje? Vy máte nemovitost. My provedeme odkup a dáme vám peníze. Vy v ní ale dál bydlíte a platíte nám splátky (nájem). A po uhrazení celé sumy je dům nebo byt opět váš. provedete jakoby leasing naruby. Žádné poplatky za schválení nevybíráme. Váš věk ani příjem nerozhoduje. Jen musíte mít nemovitost. Odkupy provádíme po celé ČR. vhodné i pro klienty s exekucí. Vyplatíme vše do poslední koruny. Žádejte online.

Jméno žadatele:

Triagram Fro

Email žadatele:

není uveden

Telefon žadatele:

606963630

Požadovaná částka:

3 000 000 Kč

Kraj - Bydliště

Plzeňský kraj

Město - Bydliště

Plzeň

Datum vložení inzerátu: 20.4.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka v insolvenci - vyplaceni exekuce a dluhů

Nabízíme půjčku v insolvenci, která vás může zbavit exekucí, zadluženosti a dluhů. Poskytujeme ji se splatností až na 25 let. Tento produkt, stejně jako ostatní naše zde nabízené produkty, je určen pro běžné občany, podn... .

Jméno:

Antonín Kočí

Částka:

10 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

19.4.2013

Vyplacení exekuce na nemovitosti, oddlužení

Nabízíme vám možnost rychle půjčit peníze a vyplacení exekuce na nemovitosti. U nás budete s jistotou schváleni a poskytneme vám půjčku na cokoliv. Rychle, bez poplatků předem a vůbec nám nevadí, že jste vedeni v registr... .

Jméno:

Petra Kolková

Částka:

2 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

19.4.2013

Půjčky se zástavou nemovitosti, dům, byt, inzerce

Dobrý den, vkládáme jako inzerci nabídku půjček, které jsou poskytovány oproti zajištění rodinným domem, bytem v osobním vlastnictví, chatou, komerčním objektem. V oboru působíme již po mnoho let a poskytujeme kompletní ... .

Jméno:

Milan Karička

Částka:

5 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

19.4.2013

Půjčka 1500 Kč ihned na ruku v hotovosti

Dobrý den, potřebuji půjčit ihned, ještě dnes, na ruku 1500 Kč v hotovosti. Krátkodobě na jeden týden. Následně vše vrátím jedním splacením. Nabízím takový úrok, že vám následně dám 2000 Kč. prosím, abyste mi okamžitě za... .

Jméno:

Roman Preisner

Částka:

1500 Kč

Datum zveřejnění:

19.4.2013

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace