Vyplacení exekuce na nemovitosti, oddlužení

Nabízíme vám možnost rychle půjčit peníze a vyplacení exekuce na nemovitosti. U nás budete s jistotou schváleni a poskytneme vám půjčku na cokoliv. Rychle, bez poplatků předem a vůbec nám nevadí, že jste vedeni v registru. Máme nejvýhodnější podmínky na trhu. Největším lákadlem je, že peníze budete mít velmi rychle k dispozici. Žádné dny a týdny čekání na pouhé posouzení. Velmi rychle si zde vyberte jednu z nabízených půjček, klikněte a požádejte nás přes internet. Ještě dnes vám zpětně kontaktujeme a předběžně potvrdíme schválení. A domluvíme si osobní setkání k realizaci celého vyplacení exekuce nebo celkového oddlužení. Pokud máte exekuce - vyplatíme je za vás. Pokud máte zadluženou nemovitost nevýhodným úvěrem a splácíte příliš mnoho nebo se vám nelíbí úroky, tak nás okamžitě kontaktujte. Zaplatíme celou částku a půjčíme Vám i navíc. Nejenže dostanete výhodnější úrok, ale i další peníze v hotovosti na cokoliv. Žádejte vybráním si Vámi požadovaného druhu půjčky ihned. Jestli již máte na nemovitosti exekuce, úvěry nebo dluhy, tak to není pro nás překážkou. Pro poskytnutí a schválení půjčky u nás nic z toho není důležité. Můžete případně ručit i nemovitostí třetí osoby. Toto neřešíme. Nemusíte již hledat jinde, právě jste nás našli. Vyberte si a pošlete nám předběžnou online žádost. Je zcela nezávazná. K ničemu se neupisujete. Jen bude provedeno posouzení a spočítání podmínek, za jakých u nás půjčku, oddlužení nebo vyplacení exekuce nemovitosti dostanete. Financujeme po celé ČR.

Jméno žadatele:

Petra Kolková

Email žadatele:

neuvedeno

Telefon žadatele:

731341324

Požadovaná částka:

2 000 000 Kč

Kraj - Bydliště

Plzeňský kraj

Město - Bydliště

Plzeň

Datum vložení inzerátu: 19.4.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčky se zástavou nemovitosti, dům, byt, inzerce

Dobrý den, vkládáme jako inzerci nabídku půjček, které jsou poskytovány oproti zajištění rodinným domem, bytem v osobním vlastnictví, chatou, komerčním objektem. V oboru působíme již po mnoho let a poskytujeme kompletní ... .

Jméno:

Milan Karička

Částka:

5 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

19.4.2013

Půjčka 1500 Kč ihned na ruku v hotovosti

Dobrý den, potřebuji půjčit ihned, ještě dnes, na ruku 1500 Kč v hotovosti. Krátkodobě na jeden týden. Následně vše vrátím jedním splacením. Nabízím takový úrok, že vám následně dám 2000 Kč. prosím, abyste mi okamžitě za... .

Jméno:

Roman Preisner

Částka:

1500 Kč

Datum zveřejnění:

19.4.2013

Půjčky Ostravu, okolí a Moravskoslezský kraj

Nabízíme všem žadatelům půjčky a úvěry zejména pro Ostravu a okolí. Všeobecně Moravskoslezský kraj. Ale nebráníme se realizovat případy a žádosti přicházející z jiných koutů ČR. Nabízíme částky až do 500 000 Kč. Dokážeme... .

Jméno:

Půjčky pro Ostravu

Částka:

500000 Kč

Datum zveřejnění:

18.4.2013

Splacení kontokorentu půjčkou 20000 Kč

Sháním peníze na okamžité splacení kontokorentu. Vše musím uhradit k datu 14.5 2013. Ihned jakmile vše doplatím a ono se to zaznamená, tak mohu opět vybírat. A vše vám vrátím do 16.5 2013. Jednodenní půjčka jen na zaplac... .

Jméno:

Alena Moravcová

Částka:

20000 Kč

Datum zveřejnění:

18.4.2013

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace