CitiBank Půjčka - CityBank - Vyřízení ještě dnes

Dobrý den, jednou z částí mé práce je zařizování půjček od bankovní společnosti CitiBank. Stačí mě kontaktovat a já vše vyřídím za vás. První, nejdůležitější podmínkou je, že nesmíte mít zápis v registru. Nesmíte být vedeni v registru dlužníků. Pokud tento parametr nesplňujete, tak si prosím ZDE vyberte jinou půjčku. Další podmínky jsou již velmi schůdné pro každého. Vše je hotovo za 5 minut. Můžete získat až 600 000 Kč - dle vaší žádosti. K tomu, aby vám mohly být poskytnuty tyto peníze, tak vůbec nemusíte být klientem ani si zde zakládat svůj účet. Vyřízení a schválení během 5 minut! Kromě Citybank půjčky mám k dispozici i další nabídky, které mohu vyřídit pro vás. Pokud hledáte něco do 10 000 Kč, mohu vám nabídnout peníze před výplatou. Jen podepíšete směnku, neručíte majetkem, můžete být v registru a nedokládáte příjem. Peníze následně dáváme při podpisu rovnou na ruku. V hotovosti. Pokud potřebujete více - až 100 000 Kč - mám zde k dispozici soukromé osoby, které dávají oproti směnce. Zde je ovšem další podmínka, v podobě výpisu z bankovního účtu. Musíte mít minimálně takové příjmy, jaká bude vaše měsíční splátka. Do 20 000 Kč lze vyplatit na ruku, nad tuto hranici posíláme jen na účet. Největší předností je, že tyto finance pocházejí od soukromé osoby. V nabídce mám i další produkty, které lze využít jako hypotéku - jedná se řádově o milion a více korun. Zde je ovšem nutná osobní schůzka. Ať máte zájem o Citibank půjčku, nebo jiných z produktů, vyberte si jej zde a kontaktujte mě. Vše za vás dokáži zařídit. Mé pole působnosti je po celé ČR! ing. Zuzana Hanáková

Jméno žadatele:

ing. Zuzana Hanáková

Email žadatele:

použijte online formulář

Telefon žadatele:

použijte online formulář

Požadovaná částka:

600 000 Kč

Kraj - Bydliště

Zlínský kraj

Město - Bydliště

Zlín

Datum vložení inzerátu: 9.3.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčky na Směnku - Aktuální nabídky

Zdravím, jsem zaměstnána jako obchodní zástupkyně a mou prací je hledat lidi, kteří by chtěli od mé společnosti půjčit peníze na směnku. Jako společnost nabízíme půjčky na směnku. Podívejte se na ně. Klikněte tady na akt... .

Jméno:

bc. Jana Novotná

Částka:

50 000 Kč

Datum zveřejnění:

9.3.2013

Půjčka Ostrava Ještě Dnes - Okamžitě a Ihned

Dobrý den. Jsem z Ostravy a hledám někoho, kdo mi může někdo pomoc a půjčit ještě dnes. Ihned 8.3.2013 v Ostravě. Jednalo by se peníze před výplatou. Nevystačila jsem, nyní musím platit ještě nějaké nečekané výdaje, nemá... .

Jméno:

Ivana

Částka:

8 000 Kč

Datum zveřejnění:

8.3.2013

Hotovostní půjčky na ruku - Ihned až 500 000 Kč

Dobrý den, potřebuji splatit své dluhy věřitelům, které jsem nemohla splácet kvůli dlouhodobé pracovní neschopnosti. Bohužel jsem ale v registru a nemohu tak zajít do banky. Zároveň ani nevlastním žádnou nemovitost, kter... .

Jméno:

Věra Ženožičková

Částka:

500 000 Kč

Datum zveřejnění:

7.3.2013

Půjčka na úhradu dluhu nemocnici za pobyt 30 000 Kč

Ocitla jsem se v šílené situaci, o které jsem dříve maximálně slyšela v televizi! Před 4 roky jsem byla hospitalizovaná v nemocnici. Vše proběhlo naštěstí úspěšně. Ale špatně jsme zkontrolovali úhradu poplatků. Po celé t... .

Jméno:

Lenka Skoupá

Částka:

30000 Kč

Datum zveřejnění:

7.3.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace