Půjčky Ostravu, okolí a Moravskoslezský kraj

Nabízíme všem žadatelům půjčky a úvěry zejména pro Ostravu a okolí. Všeobecně Moravskoslezský kraj. Ale nebráníme se realizovat případy a žádosti přicházející z jiných koutů ČR. Nabízíme částky až do 500 000 Kč. Dokážeme vše zařídit již do 48 hodin. Doba se vždy odvíjí dle složitosti případu. Vyžadujeme minimum podkladů. V případě ručení stačí pouhá fotodokumentace k posouzení. Sjednáváte bez návštěvy kanceláře. Vyberte si jeden z našich nebankovních produktů, požádejte online. Zpětně se vám telefonicky ozveme s výsledek schválení. Podpis smlouvy proběhne přímo v místě vašeho bydliště. Ideálně v Ostravě. Vyplácíme peníze v hotovosti na ruku. Délku splatnosti půjčky si můžete určit až na 20 let. Neplatíte nám poplatky předem (posouzení internetové žádosti je zdarma). Nikdy v případě ručení nepřevádíme vlastnická práva na nás. Nevyžadujeme ve smlouvě ručitele. Neprokazujete a nedokládáte svůj příjem. Vyplácíme i exekuce zapsané na LV, provádíme oddlužení. Dokážeme pomoci klientům v jakékoliv situaci. Ať již jste z Ostravy nebo ne, požádejte nás ihned o peníze. Posoudíme vám případ zcela bezplatně. Čestné, rychlé a poctivé jednání.

Jméno žadatele:

Půjčky pro Ostravu

Email žadatele:

neuveden

Telefon žadatele:

774273579

Požadovaná částka:

500000 Kč

Kraj - Bydliště

Moravskoslezský kraj

Město - Bydliště

Ostrava

Datum vložení inzerátu: 18.4.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Splacení kontokorentu půjčkou 20000 Kč

Sháním peníze na okamžité splacení kontokorentu. Vše musím uhradit k datu 14.5 2013. Ihned jakmile vše doplatím a ono se to zaznamená, tak mohu opět vybírat. A vše vám vrátím do 16.5 2013. Jednodenní půjčka jen na zaplac... .

Jméno:

Alena Moravcová

Částka:

20000 Kč

Datum zveřejnění:

18.4.2013

Splacení Home Credit, konsolidace a vyplacení půjčky

Dobrý den, dostala jsem se do finanční tísně díky nezaměstnanosti a půjčila si od Home Credit. Nyní již pracuji a to jako pojišťovací poradce a věřím, že tuto situaci zvládnu. Mám dostatečný příjem na to, abych mohla pra... .

Jméno:

Zuzana Hořejší

Částka:

50000 Kč

Datum zveřejnění:

18.4.2013

Půjčka 80000 Kč ještě dnes, nejpozději zítra

Prosím, velice nutně potřebuji půjčku 80000 Kč na zaplacení nového bydlení. Konkrétně mi jde o platbu kauce RK (realitní kanceláři), nájem a ještě bych do toho chtěla spojit i doplacení malé půjčky 20000 Kč, kterou mám z... .

Jméno:

Alžběta Šaligova

Částka:

80000 Kč

Datum zveřejnění:

18.4.2013

Půjčka 20000 Kč na překlenutí do vyplacení odstupného

Dobrý den, jsem v ČID (částečném invalidním důchodu). Momentálně potřebuji překlenout dobu, kdy čekám na výplatu odstupného. Celkem se mi jedná o půjčku asi 20000 Kč. Nemohu nabídnout ověření v registru. Zástava nemovito... .

Jméno:

Jaroslav Janský

Částka:

20 000 Kč

Datum zveřejnění:

16.4.2013

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace