Rychlá půjčka 500000 Kč bez zástavy a poplatku na dluhy

Dobrý den, potřebovala bych rychlou půjčku ve výši 500 000 Kč. Díky manželovi, který si neplatí VZP (zdravotní pojištění u pojišťovny VZP) jsem se dostala do skluzu se splátkami v bance. A navíc provolala na jednu firmu, která mi slibovala pomoc, neuvěřitelných 35000 Kč. Což mě dostalo do ještě větších problémů a vůbec nic to nevyřešilo, protože mi nic nakonec neposkytli. A ani od samého začátku neměli v úmyslu. Až do listopadu minulého roku jsem měla vždy vše v naprostém pořádku a vše jsem řádně platila. Jsem zaměstnána, takže nebyl žádný problém, ale po té se ozval pan exekutor Tomáš Vrána. A jelikož jsme manželé a manželovi nemá co vzít, tak mi zablokoval účet. A v té době začaly všechny mé problémy. A mám to dané i v práci. Tímto bych chtěla požádat o finanční výpomoc, abych si mohla vyplatit účet a telefon. Potřebovala bych nutně, a hlavně kdyby to šlo, tak ještě dnes nebo zítra půjčit 500000 Kč na to, abych zaplatila ty stávající dluhy, na kterých je vysoký úrok. A splátky jsou taky vysoké. Když si to tak vezmu, tak jen v bance platím 8500 Kč. A to není vše co musím každý měsíc posílat. Teď mám ještě kartu Cetelem, kterou bych taky potřebovala zaplatit. Tam mám 50000 Kč a platím 2000 Kč měsíčně. Nemám nemovitost a připadá v úvahu jen bez zástavy. Práci mám na neurčito, balím nábytek pro Ikeu a plat mám v rozmezí od 15000 Kč do 17000 Kč tisíc. Mám osmiletého syna a chtěla bych s ním začít někde jinde a hlavně bez manžela, který si stojí za svým. A do práce nepůjde. A tak nás svým způsobem života jen stahuje dolů. Z tohoto bychom se chtěli se synem dostat. Ale potřebujeme na to nějakou rychlou půjčku, ideálně 500000 Kč bez poplatků a bez zástavy. Má představa o stávajících splátkách je něco kolem sedmi tisíc měsíčně na deset let. Pokud by jste tedy měli rozumné úroky a nesnažili se nás potopit. My totiž potřebujeme šanci se postavit na vlastní nohy. A jelikož na to budu sama, tak třeba i méně. Jinak nemám žádnou nemovitost a ani nemám čím ručit, jedině svým zpackaným životem. Prosím najde se někdo, komu to není lhostejné, jak jsem dopadla a může mi pomoct? Peníze potřebuji opravdu rychle. Banka mi volala a do konce tohoto měsíce, tedy do pátku, jim mám vložit prý skrze třetí osobu osmnáct tisíc korun. A tak touto cestou hledám kohokoliv, kdo by byl schopen v naší situaci naleznout nějaké východisko. Jsem ochotná se domluvit takřka na čemkoliv, jen prosím nabídněte a kontaktujte mě. S očekávání snad lepších zítřků zoufalá z Vysočiny, Petra Rytnauerová. Telefon: +420736643824, E-mail: pecina76 (zavináč) seznam.cz.

Jméno žadatele:

Petra Rytnauerová

Email žadatele:

pecina76@seznam.cz

Telefon žadatele:

736643824

Požadovaná částka:

500000 Kč

Kraj - Bydliště

Kraj Vysočina

Město - Bydliště

Pelhřimov

Datum vložení inzerátu: 3.2.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Rychlá nebankovní půjčka na doplacení Hypotéky ihned

Přišel jsem před dvěma lety o práci, od té doby máme finanční problémy a nebylo v našich silách splácet hypotéku. Situace velice spěchá a potřebujeme to ihned. Potřebujeme rychlou nebankovní půjčku ve výši 1 600 000 Kč, ... .

Jméno:

Kamil Semelka

Částka:

1600000

Datum zveřejnění:

12.1.2014

Nebankovní půjčky bez registru a zástavy a pro problémové

V loňském roce jsem přišel o práci z důvodů snižování stavu zaměstnanců. Jelikož na úřadě při vydávání profesního průkazu došlo k pochybení, zdrželo to možnost nastoupení do zaměstnání a tak jsem se dostal do vážné finan... .

Jméno:

Jaroslav Škoda

Částka:

60000

Datum zveřejnění:

6.1.2014

Rychlá půjčka 150000 Kč na zaplacení dluhů, splacení půjček

Dobrý den, byl jsem delší dobu bez práce a nemohl jsem platit své závazky. Proto jsem to musel řešit takovým způsobem, jakým jsem to všechno řešil. A dostal jsem se až do situace, kdy jsem to nebyl schopný všechno platit... .

Jméno:

Jaroslav Holakovský

Částka:

150000

Datum zveřejnění:

3.1.2014

Okamžitá půjčka bez registrů v hotovosti na ruku ihned

Dobrý den milí investoři, potřebuji okamžitě půjčit a vyplatit přímo na ruku hotovost. Mělo by se jednat o 50000 Kč, ale aby jsem to mohl dostat okamžitě a v hotovosti! Žádné zdlouhavé schvalování a žádné byrokracie. Boh... .

Jméno:

Vlastimil Blažek

Částka:

50000 Kč

Datum zveřejnění:

2.1.2014

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace