Půjčka na vybavení a zprovoznění vozidla taxi - 30 000 Kč

Dobrý den, potřeboval bych půjčku 30000 Kč na vybavení vozu taxi. Mé příjmy nejsou momentálně doložitelné, protože jezdím pro jednu společnost. Které platím pronájem vozu 1000 Kč na den, takže toto by šlo doložit. Sehnal jsem si pronájem vozu, ale to nemá potřebné vybavení aby mohlo fungovat jako taxi. Jde o základní věci jako je taxametr, terminál, potřebný polep... . Na to ty peníze teď usilovně sháním. Půjčku bych potřeboval na dobu cca 4 měsíce (to by bylo s dostatečnou s rezervou). Nyní vyjezdím v pohodě měsíčně 30000 Kč na pronájem vozu, dál 10000 Kč na naftu a další na nájem a živobytí. Prostě vše v pohodě poplatím. Ale vše je na hraně a nedovedu již ušetřit na vlastní vybavení. protože všechno vrazím do taxi nebo utratím za normální život. Vaší půjčkou bych ušetřil 20000 Kč měsíčně. A tak bych mohl v pohodě vše platit. Místo toho abych já platil jim za to auto. Už to mám všechno sehnané a domluvené, teď jenom potřebuji někoho, kdo by mi ty peníze dal a já se tak osamostatnil. Pokud se na to podíváte matematicky, tak mi to dává naprostý smysl. Pokud jsem to byl schopen utáhnout doposud, tak když si ulehčím o takové peníze za auto, tak splácení bude problému. Nabídněte mi cokoliv. Mám doložitelný příjem, ale nemám zástavu (nemám dům ani auto). Ale na druhou stranu chci jenom těch 30000 Kč, tak snad nějak pomůžete? Díky vám předem, Tomáš Horyna. Schůzka by byla možná v Praze (předpokládám, že budete vyžadovat nějaký podpis smlouvy a tak všechno okolo). Další informace si můžeme předat přes telefon. PS: Nebudu nikomu dávat předem zálohu, jedině až z vyplacených peněz. Momentálně jsem úplně na hraně, nemám nic nazbyt.

Jméno žadatele:

Tomáš Horyna

Email žadatele:

tomas2969@seznam.cz

Telefon žadatele:

777890518

Požadovaná částka:

30000 Kč

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 10

Datum vložení inzerátu: 8.5.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Krátkodobá půjčka 100 000 Kč, peníze ihned vrátím, jednorázově

Krátkodobě (maximálně 6 týdnů) potřebuji 100 000 Kč. Nabízím následně jednorázové splacení. Moje situace: Prodávám byt. Ten mám po rozvodu, jedná se o bývalé společné jmění manželů, ale všechno už je vyrovnáno. Cenu za b... .

Jméno:

Zbyněk Kožušník

Částka:

100000 Kč

Datum zveřejnění:

5.5.2014

Nebankovní půjčka na Svatbu (kdo nám půjčí peníze ihned?)

Dobrý den, naplánovali jsme s přítelkyni svatbu na 10.května. Počítali jsme všechny naše příjmy a vždycky jsme došli k tomu, že na to máme. Že si můžeme dovolit zaplatit všechny naše životní potřeby a že ještě budeme mít... .

Jméno:

Dominik Koudela

Částka:

30000 Kč

Datum zveřejnění:

5.5.2014

StartUp - Investor (úvěr či půjčka) nebo celá Investice

Sháním solidního investora nebo úvěr na StarUp. Ale bez zástavy nemovitosti. Vzhledem k podvodům, které se vyskytují v nebankovním sektoru, neplatím žádné poplatky předem ani za převod! Vše vyžaduji zdarma. Můžete pomoc?... .

Jméno:

Jiří Šimek

Částka:

600000 Kč

Datum zveřejnění:

5.5.2014

Finská půjčka bez poplatku, peníze ihned!

Kontaktní informace smazány. Prosím, vyberte si níže jinou nabídku z inzerce půjček. Dobrý den, působím jako zprostředkovatel který Vám může zajistit požadovaný finanční obnos. Nabízím Vám produkt, který je znám p... .

Jméno:

smazáno

Částka:

25 000 Kč

Datum zveřejnění:

3.5.2014

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace