Dokonalá půjčka BEZ POPLATKŮ a se zástavou domu nebo bytu

Máme několik typů půjček. První. Právě se vám nabízí dokonalá půjčka bez poplatků předem, bez sankcí za předčasné splacení, bez nahlížení do registru a dokládání přijmu. Nabízíme dlouhodobé a krátkodobé půjčky oproti zástavě nemovitosti. Může se jednat o rodinný dům, bytovou jednotku, podnikatelský objekt, rekreační objekt, hotel, penzion, stavební pozemek aj. Nemáte nemovitost? Nevadí. Můžete poprosit někoho ze svých známých, aby za vás ručil svým bytem a dělal vám ručitele. Zařídíme veškeré podklady i právní servis. Dlouhodobé půjčky platí pro celou ČR. Krátkodobé pro ČR a SR. Máme individuální řešení pro každého. Nabízíme vám jedinečnou nabídku půjčky od 100 000 Kč do 5 000 000 Kč. Nabízíme klientovi pevnou úrokovou sazbu, měsíční splátky i mimořádné vklady. Nabídka se netýká spotřebitelských úvěrů při nákupu konkrétních produktů. Vše řešíme mimořádně rychle a efektivně. Vyberte si u nás jeden z produktů. Klikněte a kontaktujte nás. U nás je možno podávat žádosti i online, bez útrat za telefon a bez pomalých emailů. Budeme se těšit.

Jméno žadatele:

Milan Karička

Email žadatele:

Telefon žadatele:

773496011

Požadovaná částka:

5 000 000 Kč

Kraj - Bydliště

Jihomoravský kraj

Město - Bydliště

Brno

Datum vložení inzerátu: 22.3.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Mám zájem o půjčku. Mám šanci ji získat a schválit?

Dobrý den, bydlím v Klášterci nad Ohří, ulice Lipová 563. Pracuji v Tušimicích u ESB s.r.o jako dělník (obor zámečník). A to již od roku 2008. Mám tedy již mnoho let stabilní práci, kterou mohu doložit. Bohužel mám ale e... .

Jméno:

Jiří Kmoch

Částka:

40 000 Kč

Datum zveřejnění:

22.3.2013

Expresní půjčky a úvěry - řešení ihned bez registru

Dostali jste se do finanční tísně a potřebujete rychle hotovost, splatit své závazky, vyplatit exekuce? Dokážeme vám pomoci s našimi produkty. Pokud vlastníte vhodnou nemovitost popř. družstevní byt na území ČR, můžete j... .

Jméno:

Renáta Skočková

Částka:

800 000 Kč

Datum zveřejnění:

21.3.2013

Kdo opravdu půjčí peníze? Půjčka 150 000 Kč ihned

Dobrý den, prosím najde se opravdu někdo slušný, kdo půjčí na směnku nebo na normální smlouvu? Mělo by se jednat o částku 150 000 Kč, která by mi byla poskytnuta během dalšího týdne. Bez poplatků, volání, pojištění a pod... .

Jméno:

Kateřina Coufalová

Částka:

150 000 Kč

Datum zveřejnění:

20.3.2013

Půjčka 200000 Kč ihned a bez registru

Dobrý den, jsem ženatý a hledám půjčku 200000 Kč ihned. Já i manželka máme stálé zaměstnání. Potřebuji půjčit na výplatu jiných půjček, které mám za velmi nevýhodných podmínek. Především jde o vysoké úroky a špatně nasta... .

Jméno:

Josef Čečelský

Částka:

200000 Kč

Datum zveřejnění:

20.3.2013

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace