Umořování dluhů, hypotéky, úroků, nájemného - zbavte se závazků

Umořujeme vaše finanční problémy! Splnit naše požadavky není vždy snadné. Pokud s námi ovšem projdete celým procesem od vyplnění všech formulářů až po dodání kopie výpisu z vašeho účtů, můžeme vám jednou pro vždy vyřešit vaše dluhy a závazky. Jako nebankovní firma se specializujeme na umořování vyšších částek (sta tisíce). DLUHY - pokud máte nezaplacené půjčky nebo úvěry, můžeme nabídnout náš první produkt. Vše za vás jednorázově vrátíme a sepíšeme s vámi jednu jedinou smlouvu. Budete tak platit jen jednu splátky s jedním úrokem. Ušetříte a zbavíte se případných vymahačů - někteří klienti k nám chodí až v této fázi, když již mají za zády exekutory a vymahače. My všechno vyplatíme a vyřešíme. HYPOTÉKY - stejně tak můžeme převzít váš hypoteční úvěr. Nezáleží, jak jste spláceli, či kolik máte splaceno. Vždy doplatíme celou pohledávky a splácení převedeme k nám. NÁJEMNÉ - možná jste pozadu s placení vaše podnájmu za byt. Možná již nevidíte východ z této situaci a již se vidíte na ulici. Opět máme produkt - umořování nájemného. Zaplatíme co dlužíte, poté vy nám po částech splatíte tyto peníze. ÚROKY - možná vám u nějaké společnosti hoří půjčka a rostou poplatky za neplacení nebo se vám zvyšují úroky a měsíční splátky. Dáme vám hotovost na ukončení tohoto závazku a poté vše vyřešíme společně. Stačí si vybrat, o jaký druh zde máte zájem. Kontaktovat nás a je to! Řešení okamžitě. Nečekejte. Jednejte ihned.

Jméno žadatele:

Umoření hypotéky

Email žadatele:

vyber typ

Telefon žadatele:

vyber typ

Požadovaná částka:

1 000 000 Kč

Kraj - Bydliště

Jihomoravský kraj

Město - Bydliště

Brno

Datum vložení inzerátu: 10.2.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Inzerce Půjček bez Podvodů - BleskovéPůjčky.cz

NABÍDKY PŮJČKY - Jste na správném místě, kde se nachází inzerce půjček bez podvodů. Žádná ze zdejších nabídek po vás nevyžaduje, abyste platili jakékoliv poplatky předem. Stejně tak ze nejsou povolena čísla začínající 90... .

Jméno:

Bleskové Půjčky

Částka:

dle vás Kč

Datum zveřejnění:

10.2.2013

Půjčka7 - Spoludlužník se zaručí - Nemáte majetek k ručení

Řešíme finanční půjčky půjčky klientům, kteří byli odmítnuti u bank a jiných nebankovních společností. V první řadě nekontrolujeme registr - ani u spoludlužníka. Ani u vás, ani u spoludlužníka. Stejně tak nemusíte vlastn... .

Jméno:

Půjčka7

Částka:

650 000 Kč

Datum zveřejnění:

10.2.2013

Půjčky pro vás šité na míru

Nebankovní půjčky pro zaměstnance a důchodce do 100.000 Kč, pro podnikatele do 300.000 Kč. Pro klienty se záznamy v registrech dlužníků, ke kterým se banky obrátily zády. Neplatíte poplatek ani splátku předem, ned... .

Jméno:

Naďa Burianová

Částka:

Kč 300000

Datum zveřejnění:

9.2.2013

Klik Půjčka - 10 000 Kč, 15 000 Kč, 100 000 kč, 150 000 Kč

Klik půjčka o naší společnosti dává přístup k penězům pro všechny žadatele, kteří se svojí žádostí neuspěli u banky. Na rozdíl od ní nemáme přístup k registru, takže jej ani neověřujeme. velikou výhodou je, pokud máte za... .

Jméno:

Klik ihned

Částka:

320 000 Kč

Datum zveřejnění:

9.2.2013

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace