Nebankovní Konsolidace dluhů - od Soukromého investora/osoby

Dobrý den, díky nezaměstnanosti před lety jsem padl do takového úvěrového kolečka. A od té doby se v tom neustále motám a nedaří se mi to vyřešit. Splácím více věcí. A strašně by mi pomohlo se z něj dostat. Řešením je nebankovní konsolidace těchto malých a velice nevýhodných půjček. Splátky nejsou zrovna nejlépe nastaveny a ještě horší je, že naskakují nesmyslné úroky. Tak jsem se rozhodl, že bych požádal nějakého investora nebo soukromou osobu, která by mi s tím mohla pomoci. K dnešnímu dni mám nesplaceno dohromady 240 000 Kč. Mám čistý příjem kolem 24 tisíc korun a za bydlení dám asi 2,5 tisíce korun měsíčně. Takže pohoda, mám peníze navíc a mám se z toho jak dostat. Problém je v tom, že výdaje díky úvěrům jsou moc velké. Měsíčně mě to vyjde na 12 tisíc korun což je moc. Když bych se dostal na hranici 5 - 6 tisíc korun, neměl bych žádný problém se splácením. A ještě by mi nějaké finance zbyly. Problém je samozřejmě v tom, že mi banky nepůjčí. Mám zápisy v registrech a momentálně mi přišla exekuce na 41 tisíc korun - tu bych samozřejmě uhradil z půjčené částky. Takže jakmile by mi dorazily vaše peníze, tak by byly okamžitě uhrazeny všechny moje dluhy a i ta exekuce. Byl bych čistý a s mým platem 24 tisíc korun bych postupně vše vracel jen vám. Jelikož nyní už mám zaměstnání, tak nehrozí, že bych znovu spadl do dalších problémů. Jinak jsem zaměstnancem na dobu neurčitou se stálým platem. Příjmů se nebojím, výdajů bohužel ano. Nemám děti a taky nemám dát co do zástavy. Nemám ani ručitele nebo nějakou osobu, která by podepsala smlouvu se mnou. Investorovi nebo osobě, která by mi nabídla tuto konsolidaci, mohu slíbit pravidelné splácení. A taky budu akceptovat vámi navržené podmínky a úrokovou sazbu. Přizpůsobím se i vyšším požadavkům. Potřebuji totiž ustálit ty splátky na dluhy a snížit je. V případě pomoci mi prosím piště raději maily na koukalm@seznam.cz. Telefon přes den není možné moc zvedat, jsem v práci. Ale pokud by to jinak nešlo, tak volejte na 736404793. Marek Janků, Praha 9.

Jméno žadatele:

Marek Janků

Email žadatele:

koukalm@seznam.cz

Telefon žadatele:

736404793

Požadovaná částka:

240000 Kč

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 9

Datum vložení inzerátu: 22.6.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka bez zástavy a ručení [350 000 Kč] - Vyplacení ihned?

Dostal jsem se do finančních problémů a nikdo mi nechce pomoct. Na to abych to vyřešil bych potřeboval půjčit 350 000 Kč, bez zástav a bez ručení domem nebo bytem. Řešil jsem to už i s Partners, ale prý to nejde a nikdo ... .

Jméno:

Luboš Pitka

Částka:

350000 Kč

Datum zveřejnění:

22.6.2014

Půjčka na splacení půjček a vyplacení dluhů (až 800 000 Kč?)

Dobrý den, potřebovala bych asi 800000 Kč, které bych použila na vyplacení dluhů a splacení půjček. Stejně jako všichni ostatní bych se ráda dostala z dluhové pasti, do které jsem se ne vlastní vinou dostala. A od té dob... .

Jméno:

Dana Hladíková

Částka:

800000 Kč

Datum zveřejnění:

28.5.2014

Kdo půjčí na směnku peníze (50000 Kč), ale poctivě bez poplatku

Poptávám nabídky od poctivých lidí, kteří by mohli půjčit na směnku 50000 Kč. Ovšem bez poplatku předem a kontroly registru. Svým nezodpovědným přístupem k finančním transakcím před několika lety jsem se dostal do finanč... .

Jméno:

Václav Šafář

Částka:

50000 Kč

Datum zveřejnění:

27.5.2014

Půjčka na vyplacení dluhů po bývalé přítelkyni - kdo půjčí na exekuci

Dobrý den, potřebuji půjčku, kterou bych využil na vyplacení dluhů po mé bývalé přítelkyni. V roce 2005 jsem ručil své bývalé přítelkyni na půjčku 65000 Kč. Ale peníze jsem nijak nevyužíval, všechno to bylo po přítelkyni... .

Jméno:

Jiří

Částka:

220000 Kč

Datum zveřejnění:

19.5.2014

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace