Půjčka 100 tisíc - Ihned a Okamžitě na Účet

Potřebujete až 100 tisíc ihned? Se mnou není problém. Pracuji jako zástupkyně soukromého fondu, ve kterém je zapojeno několik soukromých osob a soukromých investorů. Pocházejí především z řad podnikatelů a bohatých lidí. A původ jejich peněz je ověřený. Vše probíhá velmi rychle. Nyní si zde klikněte na typ půjčky. Kontaktujte přímo mě přes online formulář (nevoláte 900). Následně je vaše žádost posouzena a zpětně vám zavolám na své náklady. Pokud je vše schváleno, peníze vám okamžitě pošlu. Udělám vše pro to, aby vám byly peníze poskytnuty. Nebudu to tajit - za každou uzavřenou smlouvu mám peníze navíc. Takže je v mém zájmu toho co nejvíc schválit a co nejvíc lidem půjčit. Podmínky jsou velmi snadno splnitelné. Vše je bez registru. Stejně tak bez nutnosti mít nějaký majetek, dům, byt, auto nebo jiné vlastnictví. Ohledně příjmu je to složitější. U některých žádostí a částek není vůbec potřeba. Ale naopak u některých žádostí je naopak i potřeba jeho doložení. Zde se ovšem jedná o minimum případů. Prostě to vyzkoušejte, pošlete mi žádost. Nemáte co ztratit. Pokud se tedy díváte po nějaké půjčce až do 100 tisíc, tak mi pošlete svoje základní údaje a já už zbytek dořeším. Budu se velmi těšit na naše setkání. Určitě se nějak domluvíme. bc. Aneta Šťastná

Jméno žadatele:

bc. Aneta Šťastná

Email žadatele:

zvol půjčku

Telefon žadatele:

zvol půjčku

Požadovaná částka:

100 000 Kč

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 9

Datum vložení inzerátu: 27.2.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka 1000 Kč - 10000 Kč Ihned na Účet - Ještě Dnes

Zastupuji soukromou společnost, která poskytuje 1000 Kč až 10000 Kč ihned na bankovní účet. Pokud máte jako žadatel založený účet u české banky, můžete mít peníze k dispozici ještě dnes. Jsme nebankovní společností, kter... .

Jméno:

bc. Aneta Šťastná

Částka:

10 000 Kč

Datum zveřejnění:

27.2.2013

Poptávám a chci půjčku od soukromé osoby bez podvodu

Dobrý den, jsem částečně zaměstnaná a mám pravidelné peníze, které mi chodí na účet. Se splácením nebudu mít problém, ani jsem v posledních měsících neměla problém s penězi. Jen se teď prostě objevila nějaká situace a po... .

Jméno:

Eva

Částka:

15 - 20 000 Kč

Datum zveřejnění:

27.2.2013

Půjčky zdarma bez zástav - poctivě a ihned na účet do 5 minut

Poskytujeme nebankovní půjčky pro živnostníky do výše 300 000 Kč zdarma. Dále i peníze pro zaměstnance a důchodce do částek 100 000 Kč. U nás naleznou pomoc i ti zájemci, kteří mají záznamy v registrech dlužníků a banky ... .

Jméno:

Naďa Burianová

Částka:

300 000 Kč

Datum zveřejnění:

27.2.2013

Půjčka na stěhování - Potřebuji se přestěhovat

Zdravím, poptávám 120 000 Kč. Mám potvrzený příjem 26 000 Kč, který mohu samozřejmě doložit. Můžu splácet maximálně 13 000 Kč měsíčně. Do registru bych se nikdy vlastní vinou nedostal - byl zneužit můj občanský průkaz. C... .

Jméno:

Michael Paleček

Částka:

120 000 Kč

Datum zveřejnění:

26.2.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace