1 000 000 Kč (jeden milion) Půjčka bez zástavy nemovitosti

Dobrý den, potřebuji 1000000 Kč (milion) bez nutnosti zástavy majetku a nemovitosti. Vůbec nevím kde začít. Měla jsem výbornou práci, podnikala jsem a vydělávala slušné peníze. Jak to tak bývá, všechno krásné jednou skončí. Seznámila jsem se s přítelem, začali jsme podnikat spolu a já jsem otěhotněla. Narodila se mi dvojčátka, i když to bylo náročné, stále jsme podnikali. Ale do toho jsem otěhotněla podruhé a narodila se nám holčička. Nikdo Vám 3 děti nepohlídá a cizí chůvu jsme nechtěli. Přestala jsem jezdit do práce a přestalo se dařit. Zkráceně, momentálně jsme v opravdu dost špatně situaci. Já pobírám 11500 Kč mateřskou, přítel si hledá práci. Musíme zaplatit pohledávky vůči klientům. A své dluhy, abychom mohli znovu začít žít. Můžu splácet 10 000 Kč měsíčně a po nějaké době si vzít úvěr od banky a doplatit celou půjčku Vám. Teď mi ho nedají. Kvůli 2000 Kč dluhu, který vznikl na mém bankovním účtě. Který měl být zrušený, ale došlo k chybě pracovníka banky. Proto nemohu žádat tou cestou. Nemáme nemovitost, proto jen nabídky bez zástavy. Prosím Vás, jestli je tu někdo, kdo mi může nabídnout seriózní řešení 1000000 Kč, nechť se ozve. Ovšem pouze podmínky bez podvodu. Jinak nemáme žádné požadavky. Budu Vám velmi vděčná a předem moc děkuji. Veronika Cincibusová

Jméno žadatele:

Veronika Cincibusová

Email žadatele:

veronika.cincibusova@seznam.cz

Telefon žadatele:

775170014

Požadovaná částka:

1 000 000 Kč

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 9

Datum vložení inzerátu: 10.7.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Žádost o půjčku na konsolidaci závazků (dluhy, půjčky)

Dobrý den, do tísnivé finanční situace jsem se dostal v roce 2007, kdy mě byl nalezen v hlavě nezhoubný nádor a strávil jsem téměř rok v neschopnosti. Proto žádám o půjčku, kterou bych využil na konsolidaci mých závazků.... .

Jméno:

Jan Novotný

Částka:

400000 Kč

Datum zveřejnění:

10.7.2014

Půjčka na auto bez registru - pro OSVČ

Dobrý den, vážení, vzhledem k tomu, že peníze nepotřebuji naléhavě, ale velmi by se mi hodina na nákup nového vozidla a v bance mi úvěr neposkytnou, obracím se na tuto možnost. Jsme v registru dlužníků, ačkoliv veškeré p... .

Jméno:

Simona Langerová

Částka:

120000 Kč

Datum zveřejnění:

10.7.2014

100000 Kč Rychlá Půjčka bez Registru, bez Poplatku, Ihned

Dobrý den, je mi 31 let, jsem svobodný a bezdětný. Před 5 lety jsem se dostal do obtížné situace, kdy jsem cca 1 rok nebyl schopen platit své účty, od té doby se na mě začali nabalovat různé pokuty, penále později i exek... .

Jméno:

Rostislav Boček

Částka:

100000 Kč

Datum zveřejnění:

9.7.2014

Rychlá půjčka na překlenutí měsíce - až 60000 Kč

Potřebuji rychlou pomoc, kterou bych využila na překlenutí měsíce. Jednalo by se o až 60000 Kč, dle mých možností a vámi stanovených limitů. Dá se říct, že tento měsíc se prostě pokazilo, co mohlo. Je toho už opravdu moc... .

Jméno:

Erika Bělohoubková

Částka:

60000 Kč

Datum zveřejnění:

29.6.2014

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace