Rychlá požička pro Slováky (Slovenský občan s prechodným pobytom v ČR)

Dobrý den, volám sa Filip Klačko a som zo Slovenska. V ČR som už 5 mesiac a pracujem ako pracovník v bezpečnostnej firme. Mam zmluvu na dobu určitu a to na jeden rok. Moj mesiační príjem je cca 13000 tisíc. Som slobodný a bezdetný, niesom v registri dlžníkou. Poptávám 4000 Kč na 15 dnů. Nějaků rychlů požičku pro Slováky v ČR. Nemam žiadnu inu požičku a chcem vediet či viete poskytnut aj rychlu požičku? Rychlá požička by bola nejlepší. Ak nie tak bi som zobral aj viac mesačné splatky do 3 tisic. To by som bez problemou zvladol. Dajme tomu 4 tisic Kč do 15 dní z úrokom 1000 Kč. Takže bi som vám vratil 5000 Kč. Respektive ak sa da zobrat. Len viac tak kludne aj viac urok si určte Vy ja sa prisposobim. Peniaze potrebujem hlavne na to abi som sa postavyl na nohy, poplatil určite dlhy (nič važneho) a abi som prežil do vyplaty. A proste abi som sa mal dobre a nič mi nechybalo z tých zakladných potrieb. Ďakujem předom za poctivé požičky. Jmenujem sa Filip Klačko, telefonujte na 730938752 nebo posilajte na filip.klacko@zoznam.sk, Praha 9. V ČR mám prechodný pobyt. Som občanom SK, Slovenska. Ďakujem za rychlost.

Jméno žadatele:

Filip Klačko

Email žadatele:

filip.klacko@zoznam.sk

Telefon žadatele:

730938752

Požadovaná částka:

4000 Kč

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 9

Datum vložení inzerátu: 18.3.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Peníze ihned na účet bez 1 Kč (a BEZ podvodu)

Nabízející chtěl odstranit telefon a email. Níže jsou k dispozici jiné (podobné) inzeráty. Nabízím tyto bleskové peníze ihned na účet a nemusíte posílat nic předem. Ani 1 Kč předem na účet. Mé finance jsou určeny ... .

Jméno:

smazáno

Částka:

1 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

9.3.2014

Půjčka pro začínající podnikatele - bez daňového přiznání

Poptávám půjčku pro začínající podnikatele, kde není vyžadováno doložení daňového přiznání. Potřebuji na rozjezd podnikání 450000 Kč. Jsem začínající podnikatel, s dobrým nápadem, bohužel minimálním vlastním kapitálem. M... .

Jméno:

Jaroslav Polák

Částka:

450000 Kč

Datum zveřejnění:

6.3.2014

Soukromý investor pro soukromou investici do firmy s.r.o.

Zdravím vás, tímto inzerátem hledám soukromého investora (popř. společníka), který by byl schopen ze soukromých zdrojů zajistit oddlužení mé firmy. Toto poptávám, protože jsme se dostali do potíží. Situace vznikla tak, ž... .

Jméno:

Míra

Částka:

dohoda

Datum zveřejnění:

4.3.2014

Potřebuji půjčit peníze na domácnost a rekonstrukci bytu

Zdravím Vás, pracuji pro Lichtenštejnskou firmu, ovšem ne jako hlavní pracovní poměr. Toto zaměstnání mám ale jako vedlejší. Potřeboval bych momentálně půjčit peníze na domácnost (na rekonstrukci bytu, ve kterém bydlím).... .

Jméno:

Karel Chyška

Částka:

350000 Kč

Datum zveřejnění:

27.2.2014

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace