Půjčky zdarma bez zástav - poctivě a ihned na účet do 5 minut

Poskytujeme nebankovní půjčky pro živnostníky do výše 300 000 Kč zdarma. Dále i peníze pro zaměstnance a důchodce do částek 100 000 Kč. U nás naleznou pomoc i ti zájemci, kteří mají záznamy v registrech dlužníků a banky jim odmítají schválit jejich žádost. Neplatíte žádný poplatek předem, netelefonujete na 900. Vše je naprosto zdarma. Nedokládáte ručitele ani zástavu. Neuzavíráte žádné pojištění. Zkrátka se zabýváme půjčováním financí a nezkoušíme žádné podvody. Za našimi produkty stojí tisíce spokojený klientů. Schválení dokážeme zařídit během několika minut, výplata následující den buď na ruku v hotovosti, nebo na bankovní účet. Splátkový kalendář si volíte sami, délka do 48 měsíců - sami si určíte, jak bude vysoká splátka a jak dlouho budete splácet. Při předčasném splacení neplatíte pokutu ani úroky. Získáte peníze dříve, můžete nám vše dát zpět dříve. Kontaktujte nás co nejdříve, Naďa Burianová

Jméno žadatele:

Naďa Burianová

Email žadatele:

není

Telefon žadatele:

není

Požadovaná částka:

300 000 Kč

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 9

Datum vložení inzerátu: 27.2.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka na stěhování - Potřebuji se přestěhovat

Zdravím, poptávám 120 000 Kč. Mám potvrzený příjem 26 000 Kč, který mohu samozřejmě doložit. Můžu splácet maximálně 13 000 Kč měsíčně. Do registru bych se nikdy vlastní vinou nedostal - byl zneužit můj občanský průkaz. C... .

Jméno:

Michael Paleček

Částka:

120 000 Kč

Datum zveřejnění:

26.2.2013

Zpětný leasing na auto - V hotovosti na delší dobu

Dobrý den, společně s mým synem poptáváme někoho, kdo by nám v hotovosti vyplatil zpětný leasing na auto. Vlastníme vůz, ten vám dáme, vy nám jej umožníte i nadále používat a my jej budeme postupně splácet. Něco jako lea... .

Jméno:

Malotova

Částka:

20 - 30 000 Kč

Datum zveřejnění:

26.2.2013

Kdo mi půjčí na vybavení domácnosti, ihned, spěchá

Kdo mi může půjčit na 2 měsíce 8 000 Kč. Peníze použiji na dovybavení domácnosti. Zadali jsme si jedné firmě zakázku, kterou nečekaně dokončila dříve a peníze chtějí ihned. Jenomže já je teď nemám. Počítala jsem, že budu... .

Jméno:

Iva

Částka:

8 000 Kč

Datum zveřejnění:

25.2.2013

Scháníme půjčku od slušného a poctivého člověka, ne podvod

Společně s manželem hledáme poctivého a slušného člověka, který nám okamžitě půjčí 55 000 Kč, nejlíp v hotovosti u nás doma. Je mi 38 let, jsem vdaná a máme 3 děti. Já sama zaměstnaná nejsem, ale můj manžel je a může i d... .

Jméno:

Radka Krajčovičová

Částka:

55 000 Kč

Datum zveřejnění:

25.2.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace