Rychlá nebankovní půjčka na směnku 30000 Kč ihned

Dobrý den, chtěl bych poprosit soukromého investora nebo i nebankovní firmu, která mi na směnku půjčí na směnku do 30 000 Kč se splatností buď měsíční a nebo jednorázovou do 6 měsíců. Celý život jsem podnikal, ale díky podnikání jsem si udělal dluhy, které nyní jako řadový zaměstnanec, který vykonává pozici obchodního zástupce u české firmy se snažím splácet. Bohužel mám i exekuci, na kterou mám dohodnutý splátkový kalendář, který dodržuji. Nicméně jsme měli s přítelkyní (u které i bydlím) větší výdaje, proto nám nezbyli finanční prostředky na pokrytí povinných výdajů. Právě proto bych chtěl poprosit někoho, kdo mi pomůže toto období překlenout finanční pomoci rychlou půjčkou do 30 000 Kč. Jsem schopný měsíčně splácet 4000 Kč - 5000 Kč. Vrátím o 10000 Kč - 12000 Kč více. Třetinový úrok. Peníze využiji na běžné výdaje v domácnosti apod. Bez dokládání využití finančních problémů. Pracuji, může být s doložením příjmu. Ale nemám nemovitost, kterou bych mohl ručit. Předem nic neplatím (kauce a poplatky). Jsem ochotný souhlasit i se směnkou a jednorázovým vrácením 40 000 Kč až 42 000 Kč. Peníze potřebuji ihned. Pište nebo volejte, záleží na vás. Ale prosím co nejrychleji. Děkuji za nabídky, F. Stuchlík

Jméno žadatele:

Filip Stuchlík

Email žadatele:

stuchlikfil@email.cz

Telefon žadatele:

728610735

Požadovaná částka:

30000 Kč

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 1

Datum vložení inzerátu: 27.10.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka pro tělesně postiženého, zdravotní postižení - komplikace

Dobrý den, jsem zdravotně postižený. Jsem v registru a potřeboval bych pomoci. Do registru jsem se dostal kvůli mojí finanční a tělesné situaci. Nebyl jsem to schopný včas všechno zaplatit a věřitel nebral na situaci ohl... .

Jméno:

Marek Pospíšil

Částka:

50000 Kč

Datum zveřejnění:

25.10.2013

Půjčka na koupi nemovitosti k podnikání

Dobrý den, právě se chystám zakoupit nemovitost, která bude určena k mému podnikání. Chtěla bych zde otevřít obchod s oblečením. Momentálně podnikám v Mělníku. A všechno mi jde skvěle, vydělávám peníze a podnikání mi jde... .

Jméno:

Lenka Samková

Částka:

2 500 000 Kč

Datum zveřejnění:

24.10.2013

Rychlá půjčka na rodinný domek se zahradou ihned

Dobrý den, máme s přítelkyní zájem o rodinný domek se zahradou, který bychom velmi rádi koupili. Oba pracujeme, ale nemůžeme doložit příjem (ani já ani přítelkyně), ale příjmy máme a bylo by z čeho splácet. Já jsem v reg... .

Jméno:

Jaroslav Průša

Částka:

450 000 Kč

Datum zveřejnění:

24.10.2013

Půjčka na vyplacení exekucí na nemovitosti, ihned

Zkoušel jsem žádat o insolvenci, ale nedopadla dobře. Proč jsem to dělal bylo, že mám exekuce na nemovitost. A rád bych je chtěl teď všechny vyplatit. A chtěl bych být v klidu. Byl bych velice rád za pomoc, kdyby jste mi... .

Jméno:

Jindřich Himl

Částka:

1000000 Kč

Datum zveřejnění:

22.10.2013

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace