Soukromý investor pro soukromou investici do firmy s.r.o.

Zdravím vás, tímto inzerátem hledám soukromého investora (popř. společníka), který by byl schopen ze soukromých zdrojů zajistit oddlužení mé firmy. Toto poptávám, protože jsme se dostali do potíží. Situace vznikla tak, že mám klienty, kteří mi neplatily. A protože soudy v ČR jsou velmi pomalé, tak se nedaří včas všechno řešit a získat od nich mé peníze. Jelikož mám podnikatelské úvěry, tak bych rád je vyplatil a firma by byla následně čistá. A proto hledám soukromého investora do mé s.r.o. Zakázky mám moje firma cca za 20 000 000 Kč. Z nich část je podepsaná a zbytek na podepsaní smlouvy čeká. Nechci aby má firma šla do exekuce kvůli neobdržení plateb. Garantuji kompletní certifikovanou technologii, výrobní zázemí a účetnictví. Vše poskytnu k nahlédnutí případnému investorovi. Dále už nemohu pokračovat ve firmě takovýmto způsobem. Následně bych se chtěl nechat zaměstnat jako technický ředitel výstavby Nízkoenergetických montovaných domů. Předpokládám, že by jsme uskutečnili osobní setkání, kde bych zodpověděl vše ostatní. Tolik tedy pro začátek. Pište prosím na info@djfeddy.cz. P.S. bohužel dlužníci mi ničí firmu, ne moje chyby nebo lehkovážnost. A nerad bych o ní přišel kvůli nim. Prosím o poctivou pomoc. Částka je na osobní dohodě. Míra

Jméno žadatele:

Míra

Email žadatele:

info@djfeddy.cz

Telefon žadatele:

neuveden

Požadovaná částka:

dohoda

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 1

Datum vložení inzerátu: 4.3.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Potřebuji půjčit peníze na domácnost a rekonstrukci bytu

Zdravím Vás, pracuji pro Lichtenštejnskou firmu, ovšem ne jako hlavní pracovní poměr. Toto zaměstnání mám ale jako vedlejší. Potřeboval bych momentálně půjčit peníze na domácnost (na rekonstrukci bytu, ve kterém bydlím).... .

Jméno:

Karel Chyška

Částka:

350000 Kč

Datum zveřejnění:

27.2.2014

Půjčka pro maminku na MD 15 000 Kč bez registru a poplatku

Dobrý den, poptávám 15000 Kč, které bych chtěla od nějakého soukromého investora nebo osoby nebo nebankovní firmy. Jelikož jsem matka na MD s 8 měsíčním dítětem a jsem na mateřské dovolené, která má již půjčku, tak je pr... .

Jméno:

Kristýna Čížová

Částka:

15000 Kč

Datum zveřejnění:

26.2.2014

Půjčka 15 000 Kč až 20 000 Kč na zaplacení dluhu

Poptávám od seriózního člověka půjčku 15000 Kč až 20000 Kč, které bych chtěl využít na zaplacení dluhu. Půjčil jsem si od mé kamarádky asi před 2 měsíci peníze, které jsem slíbil vrátit do poloviny února. Bohužel jsem al... .

Jméno:

Josef Novotný

Částka:

20000 Kč

Datum zveřejnění:

24.2.2014

Půjčka na koupi nemovitosti bez zástavy (krátkodobá, přechodné bydlení)

Poptáváme zde peníze na koupi nemovitosti (chatky), kde by jsme neručili nemovitostí. Chystáme stěhování do menšího. Takže plánujeme, že si půjčíme bez zástavy (i když vlastníme vhodný byt). Následně za Vaše peníze koupí... .

Jméno:

Jaroslava Blahová

Částka:

350000 Kč

Datum zveřejnění:

19.2.2014

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace