Úvěr / Půjčka / Hypotéka na bydlení v insolvenci

Poptávám půjčku, úvěr nebo hypotéku ve výši 1 600 000 Kč, kterou by jsem ráda použila na zajištění bydlení. Prosím zde seriozní osobu, která nám pomůže s bydlením tím způsobem, že za nás koupí dům do svého osobního vlastnictví, který budeme následně splácet. Bohužel jsem se dostala kvůli nemoci do dluhu. Abych jsem vyřešila svou situaci vstoupila jsem do insolvence. Svůj majetek jsem zpeněžila a splatila většinu dluhu. Můj majetek ale nepokryl celý můj dluh, takže jsem musela vracet ještě více. A dál až doposud zbytek dluhu splácím. V insolvenci má situace není moc jednoduchá, protože je mi z výplaty strhávána částka, která jde na splácení dluhu věřitelům. A jsem v situaci, že nemám teď problém s bydlením. S insolvencí se těžko shání pronájem. Proto jsem hledala jiné cesty, jak si zajistit bydlení až jsem se dostala k zajímavé nabídce prodeje domu. Proto bych chtěla požádat touto cestou seriozní osobu o pomoc zajištění bydlení - poskytnutí půjčky, hypotéky nebo úvěru ve výši 1 600 000 Kč. Samozřejmě by to bylo s ručením nově koupenou nemovitostí, která by mohla být i ve vašem vlastnictví. Mám vyhlédnutý domek 3+1 za cenu 1 600 000,- Kč. Nemovitost by jste koupil a byl majitelem. A nám by jste nemovitost pronajal do doby, než by mi skončila insolvence. Já bych Vám formou nájmu splácela dům - jako klasická hypotéka nebo úvěr. Na splátce se dohodneme, aby to bylo pro mě dostupné a pro Vás dostatečně výhodné. Buď to budu splácet až do úplného zaplacení a nebo po skončení insolvence by se to převedlo na mě. Tady již záleží na tom, jak se osobně dohodneme. Mám pravidelný příjem, mohu jej doložit, ale část jde na splácení. Jsem vedená v bankovním registru. Peníze se chystám využít na pořízení nemovitosti. Nemám představu u úroku nebo kolik by jsem vám měla přeplatit. Předpokládám, že na tomto by jsme se domluvili. Děkuji předem za nabídky a seriozní spolupráci. Bližší informace o mé osobě nebo o mé finanční situaci sdělím osobně. Můžete mi napsat na email moje.rodina@centrum.cz nebo mi zatelefonovat na 792240570. Mám zájem pouze o poctivé a seriózní nabídky. Děkuji, s pozdravem Romana Almová.

Jméno žadatele:

Romana Almová

Email žadatele:

moje.rodina@centrum.cz

Telefon žadatele:

792240570

Požadovaná částka:

1 600 000

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 1

Datum vložení inzerátu: 7.11.2016

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka na automobil na splátky (od soukromé osoby, nebankovně)

Dobrý den, rád bych touto cestou našel nějakého slušného investora, který by mi zapůjčil finanční prostředky na zakoupení osobního automobilu. Rád by jsem si koupil auto, ale bohužel nemám takovou částku momentálně k dis... .

Jméno:

Tomáš Bezchleb

Částka:

140000 Kč

Datum zveřejnění:

17.10.2016

Půjčka 100 000 - 200 000 Kč bez telefonického hovoru, bez volání

Prosím o nabídku půjčky, která by se měla pohybovat v rozmezí 100 až 200 tisíc korun. Peníze použiji na vyřešení tíživé finanční situace, do které mě dostalo neuvážené obchodování. Za podmínky, že to bude bez předchozího... .

Jméno:

Petr B.

Částka:

100 - 200 000 Kč

Datum zveřejnění:

9.9.2016

Půjčka od soukromé osoby, investora, kohokoliv, 150000,- Kč

Dobrý den. Hledám jakoukoliv osobu, společnost, soukromou osobu, soukromníka nebo kohokoliv. Ne banky, protože ty mi nepůjčí, protože nemám v ČR zaměstnání. Kohokoliv, kdo by mi mohl půjčit peníze. Osobu, která by mi byl... .

Jméno:

M. V.

Částka:

150000 Kč

Datum zveřejnění:

30.8.2016

Hledám zápůjčku peněz (80 000 Kč - 100 000 Kč)

Hledám nabídku, která by mi nabídla zápůjčku od 80 000 Kč do 100 000 Kč. Mám ale historii, kdy jsem si už nějaké zápůjčky vzala. Kvůli zápůjčkám jsem se vlastní vinou dostala do situace, že je již nezvládám splácet. Sjed... .

Jméno:

Jaroslava Švábová

Částka:

80000 Kč

Datum zveřejnění:

1.8.2016

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace