Nejlepší půjčka bez registru ihned se zástavou

Dobrý den, pokud potřebujete peníze a banka Vám nechce půjčit, nevíte kudy kam, ale máte možnost ručit nemovitosti anebo družstevním bytem? Tak si půjčte u nás. Pokud nemáte čím ručit, tak si zde vyberte jinou půjčku. Chcete mít fér podmínky ve smlouvě, neplatit poplatky předem? Pokud jste si odpověděli ano tak v tom případě nás neváhejte kontaktovat. Vaší žádost nezávazně a zdarma posoudíme. Neplatíte vůbec za nic předem. vše je zdarma. jde o nejlepší půjčku na českém trhu. lepší už nenajdete. Vyplácíme také nevýhodné zástavy a exekuce na nemovitostech. Vše za vás zaplatíme, poskytneme další peníze. Půjčky poskytujeme na období až 20 let, předčasné splacení je u nás možné kdykoliv, bez sankcí a budoucích úroků. Nastavíme vám nízkou měsíční splátku. Pokud se vám bude dařit a budete mít více peněz, tak ji můžeme zvýšit a vše splatit dříve. Registry nezkoumáme. Jsme z Olomouce, ale působíme po celé ČR. Neváhejte a sjednejte si u nás nejvýhodnější úvěr, na který kdy můžete narazit. Vše řešíme okamžitě, nic nezdržujeme. Peníze posíláme na bankovní účet. Jsme poctiví. Máme stovky spokojených klientů. Udělejte to ihned. My vám taky dáme peníze ihned.

Jméno žadatele:

Pavel Sokola

Email žadatele:

vyber půjčku

Telefon žadatele:

vyber půjčku

Požadovaná částka:

1 000 000 Kč

Kraj - Bydliště

Olomoucký kraj

Město - Bydliště

Olomouc

Datum vložení inzerátu: 14.3.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Dlouhodobé půjčky, kalkulačka bez poplatků

Nevadí nám, pokud jste v registrech. Vyplatíme i Vaše exekuce za Vás velmi rychle a dokážeme Vám zachránit i nemovitost před dražbou, aby jste o ni nepřišli. Bez nahlížení do registrů a příjmů. U nás máte jistotu, že půj... .

Jméno:

Milan Karička

Částka:

350 000 Kč

Datum zveřejnění:

13.3.2013

Půjčka na dokončení úprav penzionu pro seniory

Zdravím vás. Provádíme úpravu pokojů z letního rekreačního hotýlku, který je využíván maximálně 5 měsíců v roce. Úpravou pokojů a otevřením penzionu pro pobyt seniorů včetně stravování, zajištění sociální a zdravotní slu... .

Jméno:

Jiří Vinduška

Částka:

250 000 Kč

Datum zveřejnění:

12.3.2013

Scháním půjčku Praha - Bez registru 50 000 Kč

Dobrý den, velmi nutně a rychle scháním půjčku. Mělo by se jednat o 50 000 Kč, které by byly vyplaceny ještě dnes, na ruku v hotovosti. Nejlíp u mě doma. Bohužel jsem se už dřív dostal do registru a nikde mi teď nepůjčí.... .

Jméno:

Zdeněk Beran

Částka:

50 000 Kč

Datum zveřejnění:

11.3.2013

CitiBank Půjčka - CityBank - Vyřízení ještě dnes

Dobrý den, jednou z částí mé práce je zařizování půjček od bankovní společnosti CitiBank. Stačí mě kontaktovat a já vše vyřídím za vás. První, nejdůležitější podmínkou je, že nesmíte mít zápis v registru. Nesmíte být ved... .

Jméno:

ing. Zuzana Hanáková

Částka:

600 000 Kč

Datum zveřejnění:

9.3.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace