Nejlepší půjčky - žádné poplatky, Vyplatíme Vaše exekuce, oddlužíme nemovitosti

Potřebujete rychle a poctivě půjčit peníze? Nebo máte exekuce či zadluženou nemovitost a hledáte rychlou pomoc? Naše půjčky jsou rychlé, poctivé a snadno dostupné - bez nahlížení do registrů a bez poplatků. U tohoto typu je nutno ručit vámi vlastněnou nemovitostí. Nabízíme ovšem i druhy, kde toto není nutností. Každý si tak u nás může vybrat, co je pro něj výhodnější. U nás prostě půjčku dostanete - Vyplatíme i Vaše exekuce. Sjednotíme Vám Vaše půjčky do jediné, oddlužíme Vám nemovitost a zachráníme ji před dražbou. Zavolejte si pro půjčku k nám a My Vám ihned pomůžeme. Nevoláte na čísla 900, jsme poctiví. Stačí jediné, jako ručení mít dům, byt, nebo družstevní byt a půjčku u nás dostanete. Bez poplatků předem a podvodů. My peníze skutečně poskytujeme, nehrajeme si jenom na půjčování a nevyděláváme na poplatcích a podvodech. Nás živí úroky, ne podvody jako ostatní společnosti. Pokud máte na nemovitosti úvěr nebo exekuce, nevadí. Například půjčka ve výši 100 000 Kč, měsíční splátka od 1540 Kč. My prostě pomáháme lidem a to po celé ČR. nezáleží, kde bydlíte. Jsme z Olomouce, možnost osobního setkání.

Jméno žadatele:

Poctivé půjčky

Email žadatele:

nezadáno

Telefon žadatele:

vyberte

Požadovaná částka:

2 000 000 Kč

Kraj - Bydliště

Olomoucký kraj

Město - Bydliště

Olomouc

Datum vložení inzerátu: 17.3.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Žádám půjčku na vybavení domova pro seniory

Jsem začínající podnikatelka, s dobrým nápadem, bohužel minimálním vlastním kapitálem. V posledním 1,5 roce jsem jako OSVČ (poradenství, konzultace, lektorská činnost) smluvně zprovoznila podobný objekt pro firmu, která ... .

Jméno:

Soňa Čechová

Částka:

750 000 Kč

Datum zveřejnění:

17.3.2013

Nebankovní leasing na auto - Financování automobilu

Zdravím vás, nabízíme leasing osobních vozů, dodávek i nákladních automobilů. Naše produkty jsou tak vhodné nejen pro jednotlivé osoby, ale i pro OSVČ či dokonce firmy. Leasing je bez náhledu do registru a prokazování př... .

Jméno:

Leasing a.s.

Částka:

10 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

16.3.2013

Seriozní půjčky do 180 000 Kč bez poplatků

Nabízíme půjčky a úvěry na směnku do 180 000 Kč bez poplatků předem a bez nahlížení do bankovních registrů. Klidně můžete mít zápis, nám to nevadí. Posouzení žádosti je zdarma a do druhého dne je vše vyřešeno. Výplata na... .

Jméno:

Zdeněk Protivínský

Částka:

180 000 Kč

Datum zveřejnění:

15.3.2013

Půjčka bez poplatku, bez podvodu a bez volání 900

Potřebujete peníze a v bance Vám nepůjčí? Nabízím nebankovní půjčku. Díky tomu, že se jedná o nebankovní řešení, můžete mít zápis v registru dlužníků. tento parametr neřešíme ani nekontrolujeme. Půjčka je bez poplatků! P... .

Jméno:

Půjčka bez poplatku

Částka:

200 000 Kč

Datum zveřejnění:

14.3.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace