Půjčky a hypotéky i pro problémové klienty

Řekněte stop finančním těžkostem. I vy máte nárok na soukromý život bez starostí. Bez exekutora, který je v mnoha případech jak štěnice. A nikdy nevíte dne, kdy vám zaklepe na dveře. Nabízíme vám nebankovní půjčky a hypotéky, které jsou určeny i pro problémové klienty. I pokud nemáte podobný problém a přesto by se vám hodila půjčka, tak můžete využít našich služeb. Naše portfolio služeb je velmi bohaté a každý si u nás vybere. Od půjček, přes hypotéky až po úvěry. Nabízíme individuální přístup při schvalování. Pomůžeme s okamžitým doplacením chybějících financí. I pro problémové klienty a žadatele. Peníze vám dáme ihned po sepsání smlouvy. Žádné zdržování ani natahování. Máme širokou škálu nabídek od 1 000 Kč (ideální před výplatou) až po 2 000 000 Kč (na cokoliv). Využití finančních prostředků není nijak omezeno. Jde o zcela bez-účelové produkty. Na cokoliv budete právě potřebovat. Požádejte o peníze od přímého investora, neplaťte poplatky zprostředkovatelům Neposílejte nikomu peníze dopředu. Můžete peníze získat i pokud jste byli označeni jako problémový klient či málo bonitní. je jedno, zda-li jste zaměstnanec, živnostník, důchodce, maminka na mateřské dovolené nebo třeba pracujete na dohodu o provedení práce. Pokud máte platný OP a druhý doklad totožnosti, tak si zde vyberte a ihned nás požádejte o takovou částku, kterou potřebujete ihned vyplatit. A pošlete nám vaši žádost. Bleskově ji zpracujeme a ihned se vám ozveme. Žádejte ještě dnes.

Jméno žadatele:

Vlastimil Kudela

Email žadatele:

neuveden

Telefon žadatele:

722221152

Požadovaná částka:

200000000 Kč

Kraj - Bydliště

Moravskoslezský kraj

Město - Bydliště

Ostrava

Datum vložení inzerátu: 5.6.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Levná půjčka s nízkými splátkami a bez poplatku předem

Máme mnoho druhů a typů půjček. Jen si zde vybrat a ihned nás požádat. Pro živnostníky máme levné řešení, kdy mohou žádat až do 600 000 Kč. Pokud jste vedení v bankovním registru, tak u nás to nevadí. Nekontrolujeme a ne... .

Jméno:

Sedláček Petr

Částka:

600 000 Kč

Datum zveřejnění:

5.6.2013

Rychlá půjčka pro OSVČ, neproplacené faktury i ve ztrátě

Nabízíme velmi rychlou podnikatelskou půjčku, která je vhodná především pro OSVČ (živnostníky) a právnické osoby. Vše je sjednáváno s nebankovní společností. Banky nejsou zainteresovány, díky čemuž můžete mít i zápis v r... .

Jméno:

Zita Železná

Částka:

600 000 Kč

Datum zveřejnění:

4.6.2013

Nutně potřebuji půjčit 30000 Kč, velmi spěchá, potřebuji ihned

Velice nutně sháním půjčku 30 000 Kč. Mohu splácet kolem 3000 Kč měsíčně. Potřebovala bych jí nutně co nejdříve. Spěchá. Prosím o nabídky na e-mail nebo telefon, který jsem vyplnila v úvodu mé poptávky. Oproti penězům ne... .

Jméno:

neuvedeno

Částka:

30000 Kč

Datum zveřejnění:

4.6.2013

Potřebuji půjčit peníze jsem začínající OSVČ

Dobrý den, potřebuji od někoho poctivého půjčit 200 000 Kč. Otvírám obchod s potravinami a potřebuji počáteční peníze - jsem začínající OSVČ. Především potřebuji půjčit peníze na zboží. Ručit ani poskytnout zástavu nemoh... .

Jméno:

Stanislava Hejlová

Částka:

200 000 Kč

Datum zveřejnění:

4.6.2013

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace