40 000 Kč - Rychlá nebankovní půjčka bez registru a bez příjmu

Dobrý den, hledám úvěr nebo rychlou nebankovní půjčku ve výši 40000 Kč. I když mám pravidelný měsíční příjem, představovala bych si produkt, který bude bez dokládání příjmu. Zároveň nechci ručit žádnou nemovitostí ani jiným svým majetkem. Bohužel jsem se kvůli špatnému rozhodnutí a špatně zvolené půjčce ocitla v bankovním registru. To mi působí další komplikace a banky mi odmítly poskytnou peníze. Takže se musí jednat o čistě rychlou nebankovní půjčku bez registru, bez ručení a bez příjmu. Měsíčně mohu splácet nižší tisíce, okolo 2000 Kč by to bylo ideální. Více by mi mohlo dělat problémy a nebyla by jsem schopna zaručit, že bych na takovou splátku každý měsíc měla volné prostředky. Splatnost tak na rok a půl nebo i delší. Nemám představu o úrocích, navrhněte. Budu velmi ráda, pokud by jste mi mohli navrhnout všechny podmínky, za jakých by mi bylo možno poskytnout 40 000 Kč. A já si je mohla zvážit. Prosím jen vážné nabídky. Hlavně ne podvodníci - poplatky, drahé telefony, pojištění a podobně. Neplatím nic předem ani se nenechám podvést. Jen poctivě, kdo skutečně poskytuje reálné peníze. Mám bankovní účet, můžeme vše vyřešit převodem na účet. Případně i osobní schůzka. Jsem z Ostravy. Mohu podepsat směnku i smlouvu, nic není překážkou. Beru od soukromých osob i nebankovních společností. Respektuji vaše podmínky i mírně vyšší úrok. Hlavně ne registry/ručení/příjem. Prosím o rychlé jednání - spěchá to. Ráda bych si vyřešila svojí finanční situaci a právě tato rychlá nebankovní půjčka ve výši 40 000 Kč by to vše splnila. Mockrát děkuji za seriózní nabídky na email uhlirova-veronika@email.cz. Pevně věřím, že se zde najde poskytovatel, který by mohl vyhovět mé žádosti. Děkuji

Jméno žadatele:

Veronika Uhlířová

Email žadatele:

uhlirova-veronika@email.cz

Telefon žadatele:

neuveden

Požadovaná částka:

40000

Kraj - Bydliště

Moravskoslezský kraj

Město - Bydliště

Ostrava

Datum vložení inzerátu: 27.4.2015

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka na dluhy 80000 Kč - Vyplacení dluhů a sloučení půjček

Velmi moc zdravím, obracím se na vás s otázkou, kde v dnešní době sehnat peníze na dluhy? Konkrétně na vyplacení dluhů ve výši 80000 Kč a sloučení všech půjček do jedné větší. Věřte mi, že jsem vyzkoušel již naprosto vše... .

Jméno:

Zdenek

Částka:

80000 Kč

Datum zveřejnění:

3.11.2014

Půjčka Peníze na ruku (20000) v hotovosti bez poplatku

Dobrý den hledám na rychlo hodného člověka, kterému záleží na druhých lidech. A rád by pomohl člověku ve finanční nouzi. Potřebuji peníze na ruku v hotovosti ve výši 20000 Kč. Loni v Listopadu jsem se přestěhoval do menš... .

Jméno:

Zbyněk Krejčík

Částka:

20 000 Kč

Datum zveřejnění:

1.10.2014

Půjčka na dluhy z automatů po manželovi (až 500 000 Kč)

Na přání žadatele byly smazány osobní informace. Vyberte si prosím níže jiný inzerát. Dobrý den. Jsem matka pětiletého syna plně zaměstnaná. Máme dluhy, které sahají až k 500 000 Kč, ale ne naší vinu. Půjčku potře... .

Jméno:

smazáno

Částka:

100000 Kč - 500000 Kč

Datum zveřejnění:

11.9.2014

Nebankovní půjčka 100000 Kč pro OSVČ bez doložení příjmu

Dobrý den, jsem již delší dobu OSVČ a chtěl bych vás poprosit o nebankovní půjčku 100000 Kč bez doložení příjmu. Tyto peníze potřebuji z důvodu finančních problémů, které mě zastihly v minulosti. Nyní již opět podnikám j... .

Jméno:

Jaroslav Kousal

Částka:

100000 Kč

Datum zveřejnění:

8.8.2014

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace