Půjčka na dluhy z automatů po manželovi (až 500 000 Kč)

Na přání žadatele byly smazány osobní informace. Vyberte si prosím níže jiný inzerát. Dobrý den. Jsem matka pětiletého syna plně zaměstnaná. Máme dluhy, které sahají až k 500 000 Kč, ale ne naší vinu. Půjčku potřebujeme na dluhy po manželovi z automatů. Opustil nás manžel a nechal nám na krku dluh 500000 Kč. Manžel hrál automaty a já jsem to nevěděla, nějakou dobu. Prosím, jestli se najde někdo, kdo opravdu bez poplatku předem, kdo by mi nabídl nějakou smlouvu. Opravdu nebudu nikomu nic platit ani dávat žádné vratné zálohy apod. Dále nemám čím ručit, protože bydlím v městském bytě. A nemám ani auto, jen prcka a dluhy z automatů jako hrom. Prosím opravdu solidního člověka o pomoc pro mě a mé dítě. Já sama nejsem do dluhů nijak namočená (než tím, že na mně zbyly). Nejsem v registru, ale za chvíli budu. A s takovou budu i pod mostem i s dítětem. Nebo někdo, kdo by byl ochoten poslat byť třeba jednu korunu na můj bankovní účet. Já se omlouvám, už nevím kudy kam, mám i aukce na Bankerat a Prestito. A v bance mám smůlu, protože tam mi takové peníze na dluhy po manželovi nedají. Píši čestně, nedokáži se přihlásit do Novy a podat svůj příběh veřejně. Stydím se za nevědomost a blbost, proto zde ani neuvádím své celé jméno. Již přestávám věřit, že nás dva něco nebo někdo zachrání. Ani konsolidaci nedostanu, nemám prostě vůbec nikde šanci. Jsem zoufalá, zatím žádné exekuce a ani opoždění nemám. všechno je prozatím v pořádku, ale je mi jasné, že na tyto dluhy nebudu stačit. Mohu doložit i registry a příjmy, jen potřebuji jednu splátku. Místo těch kup, co mám díky manželovi po automatech. Který nás k tomu všemu opustil. Ani nedoufám, ale děkuji za přečtení. Jinak nemám žádnou nemovitost k zástavě a nemám jak ručit. Ani žádný jiný majetek (např. auto apod.). Splácet bych mohla, mám na to příjem, ale potřebuji jen jednu rozumnější splátku měsíčně. Ne několik různých a dohromady příliš vysokých. Úrok bych respektovala tak, jak by mi byl od vás navržen. Prosím pomozte mi nějak splatit dluhy z automatů po manželovi, budu vám moc vděčná. Děkuji.

Jméno žadatele:

smazáno

Email žadatele:

smazáno

Telefon žadatele:

neuveden

Požadovaná částka:

100000 Kč - 500000 Kč

Kraj - Bydliště

Moravskoslezský kraj

Město - Bydliště

Ostrava

Datum vložení inzerátu: 11.9.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Nebankovní půjčka 100000 Kč pro OSVČ bez doložení příjmu

Dobrý den, jsem již delší dobu OSVČ a chtěl bych vás poprosit o nebankovní půjčku 100000 Kč bez doložení příjmu. Tyto peníze potřebuji z důvodu finančních problémů, které mě zastihly v minulosti. Nyní již opět podnikám j... .

Jméno:

Jaroslav Kousal

Částka:

100000 Kč

Datum zveřejnění:

8.8.2014

Půjčku na směnku 500 000 Kč - Kdo mi půjčí peníze?

Žádám o krátkodobou půjčku na dobu nejpozději na 3 měsíce. Kdy bych vám byl ochoten po uplynutí této lhůty vše vrátit, jednorázovou platbou. Žádám o 500 000 Kč se zajištěním na směnku. Jsem vlastníkem nemovitosti, která ... .

Jméno:

Jaroslav Čumpel

Částka:

500 000 Kč

Datum zveřejnění:

10.7.2014

Půjčka na MD - Odložení splátek, splácení později

Dobrý den, dostala jsem se do velkého problému a svízelného postavení. Jsem na MD a potřebovala bych co nejdříve se z tohoto problému dostat. Tím, že jsem na MD, tak nemám šanci někde tuto částku získat. I přes moji bezú... .

Jméno:

Macurová

Částka:

80000 Kč

Datum zveřejnění:

10.7.2014

Půjčka v pracovní neschopnosti - Kdo půjčí 100 000 Kč?

Dobrý den, sice máme byt, ale dali nám ho do exekuce, protože nejsem schopná splácet. Jsem v pracovní neschopnosti už šest měsíců. A proto jsem se dostala do finanční tísně, kde už nemohu dál. A nemám se na koho obrátit ... .

Jméno:

Hana Večeřová

Částka:

100 000 Kč

Datum zveřejnění:

10.7.2014

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace