Půjčka do 48 hodin, do 2 dnů, do druhého dne

Nabízíme vám nebankovní způsob, jak si přijít do dvou dnů až na půl milionu korun (500 000 Kč). Pokud potřebujete rychlou hotovost nebo zaplatit své závazky, tak si můžete vybrat u nás. Stejně tak máme v nabídce několik řešení, pokud jste se ocitli v exekuci. Dáme vám do 2 dnů peníze a vy můžete vše splatit. Jestliže vám hrozí nucená dražba, tak si u nás taky můžete vybrat. A podat internetovou žádost. Dále i nabízíme půjčky a úvěry jištěné vaší nemovitostí - rodinným domem, bytem (i družstevním), chatou, chalupou nebo komerčním objektem. V individuálních případech můžete ručit i pozemkem (po předchozí domluvě). Vyřídíme online žádost a vyplatíme finanční prostředky již do 48 hodin od požádání. Vyberte si a požádejte. Ihned ukončíme a zaženeme hrozící exekuce a dražby. Již do dvou dnů máte vše vyřešeno. Částky do 500 000 Kč jsou vypláceny i v hotovosti na ruku. Případně na bankovní účet. Záleží jen na tom, jaký způsob preferujete. Podpis úvěrové smlouvy je možný i v místě bydliště. Splatnost nastavujeme po předchozí domluvě až na 20 let. všechny naše produkty jsou s možností kdykoliv předčasně splatit celý závazek. Žádáte bez návštěvy kanceláře a bez volání 900. nepožadujeme poplatky předem. Nekontrolujeme bankovní i nebankovní registry. Peníze získáte do dvou dnů bez prokazování příjmu. Žádejte o jeden z našich produktů. Vyřídíme do dvou dnů. Vše platí pro celou ČR.

Jméno žadatele:

Renáta Skočková

Email žadatele:

neuveden

Telefon žadatele:

774273579

Požadovaná částka:

500 000 Kč

Kraj - Bydliště

Moravskoslezský kraj

Město - Bydliště

Ostrava

Datum vložení inzerátu: 30.4.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka 300000 Kč bez registru a bez zástavy

Můžeme vám ihned poskytnout až sta tisíce korun. Pro podnikatele máme v nabídce řešení až do 300 000 Kč. Pro zaměstnance nebo i důchodce je připraveno 100 000 Kč. U nás si z nepřeberného množství možností, o co zde můžet... .

Jméno:

N. Burianová

Částka:

300000 Kč

Datum zveřejnění:

30.4.2013

Oddlužení fyzické osoby Praha, Brno, Jihlava, OSVČ

Nabízíme oddlužení fyzické osoby z Prahy, Brna, Ostravy, Jihlavy...zkrátka z každého města české republiky. Osobní bankrot může být často velmi problémové. Proto je vždy nutno k oddlužení přizvat osoby, které se v tomto ... .

Jméno:

Zuzana Machová

Částka:

2 500 000 Kč

Datum zveřejnění:

29.4.2013

Express Cash půjčka a exekuce, ne podvod

Máme v nabídce novinku. Express cash půjčku i s drobnou exekucí. Není to podvod. Naše rychlé nebankovní řešení se skrývá v několika produktech, ze kterých si můžete níže vybrat. Jedná se vždy o nebankovní typy. U Express... .

Jméno:

Markéta Ilchmannová

Částka:

20000 Kč

Datum zveřejnění:

29.4.2013

Půjčka pro dítě, na nový pokojíček

Dobrý den, jsem na Mateřské dovolené. V listopadu 8.11.2012 se my narodila dcera a chtěla bych ji udělat pokojíček. Ale bohužel mi to neumožňují mé našetřené finance. Skoro nic ušetřeno nemám. Pobírám 10384 Kč měsíčně ja... .

Jméno:

Kristýna Jonešová

Částka:

20000 Kč

Datum zveřejnění:

29.4.2013

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace