Půjčky v hotovosti do 24 hodin (až 48 hodin)

Nabízíme půjčky v hotovosti do 24 až 48 hodin. Jištěné nemovitostí. Jako žadatel můžete dostat vyplaceno až do výše 500 000 Kč a to se splatností na 20 let. Můžeme dát i více, ale vyšší částky se vždy řeší individuálně a jsou domlouvány konkrétní podmínky. Vyřízení je možno již do 24 až 48 hodin, tato doba se pokaždé odvíjí dle složitosti vašeho případu. Požádejte nás, bezplatně navrhneme řešení. Schválení půjčky v hotovosti je téměř okamžité. Nejpozději však do 24 hodin. Nikdy nečekáte déle. Ručení může být třeba rodinným domem nebo bytem. I družstevním bytem, není sebemenší problém. Dále chatou nebo komerčním objektem. Klienti si velmi cení toho, že vyžadujeme minimum podkladů a skoro žádné papírování. Například posouzení žádosti zvládneme již na základě fotodokumentace. Nemusíme ani složitě dojíždět na místo a vy na nás čekat. Děláme vše pro to, aby naše řešení bylo nejrychlejší v nebankovním sektoru a splnili jsme limit 24 hodin. V žádném případě nevybíráme poplatky předem za zprostředkování ani posouzení. Nekontrolujeme bankovní registry, ani Solus. Nevyžadujeme po našich klientech prokazování jejich příjmu či potvrzení o zaměstnaneckém poměru. Peníze mohou výt vyplaceny dle vašeho přání i v hotovosti na ruku. Nemusíte u nás čekat, než se banka rozhoupe k převodu. Obzvláště vhodné, pokud jste v krizové situaci. Naprostou samozřejmostí je možnost předčasného splacení bez sankcí a pokut. Jak se můžete přesvědčit níže, tak nedáváme pouze půjčky v hotovosti. Spektrum služeb, ze kterého si u nás můžete vybrat, je daleko pestřejší. Řešíme mimo jiné i exekuce. Splácíme dluhy na nájmu nebo na nezaplacených službách. Zajistíme pře-úvěrování, kdy budou vaše dluhy doplaceny a budete splácet za lepších podmínek. A v neposlední řadě zvládáme i konsolidaci současných závazků. Požádejte o jeden z našich produktů, třeba o půjčku v hotovosti do 24 hodin, či jiný náš produkt. Jsme poctiví poskytovatelé.

Jméno žadatele:

Renáta Skočková

Email žadatele:

neuveden

Telefon žadatele:

774273579

Požadovaná částka:

500 000 Kč

Kraj - Bydliště

Moravskoslezský kraj

Město - Bydliště

Ostrava

Datum vložení inzerátu: 7.5.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Peníze ihned bez ověření

Potřebujete peníze ihned bez ověření registru? tak jste nás našli správně. Nabízíme několik řešení v rozmezí 10 000 Kč až 166 000 Kč. Vše si u nás můžete sjednat z pohodlí Vašeho domova. Stačí jedna odeslaná žádost o to,... .

Jméno:

Martin Bambušek

Částka:

166000 Kč

Datum zveřejnění:

7.5.2013

Půjčka 40000 Kč, Česká spořitelna, karta

Dobrý den, jsem zaměstnaná ve společnosti Kaufland. Můj měsíční příjem činí 18600 Kč. V příjmu je uvedeno výživné a přídavky na dceru, kterou mám v osobní péči (jde tedy o součet všech mých příjmů). Jsem schopna splácet ... .

Jméno:

Anna Debnárová

Částka:

40000 Kč

Datum zveřejnění:

7.5.2013

Půjčka 40000 Kč Prostějov, měsíční splátka 1500 Kč

Dobrý den, jsem samoživitelka s dvěma dětmi. Jsem zaměstnaná na dobu neurčitou a pobírám normální plat. Byla bych schopná dávat měsíční splátku ve výši 1500 Kč. Potřebovala bych 40000 Kč. Se splatností na minimálně 3 rok... .

Jméno:

Eliška Pavelčíkova

Částka:

40000 Kč

Datum zveřejnění:

7.5.2013

Zaplacení exekuce, vyplacení bez registru a poplatku ihned

Dobrý den, jsem zaměstnaná 4 roky u stejné firmy. Pobírám mzdu každý měsíc 14000 Kč. Jsem vdaná, ale mé děti bydlí jinde. Jsem v registru dlužníků. Dluh 9000 Kč. Žádám o výmaz majetku v exekuci. Dům 2 200 000 Kč. Splácím... .

Jméno:

Miriam Hrušková

Částka:

500 000 Kč

Datum zveřejnění:

6.5.2013

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace