Rychlá půjčka na zástavu nemovitosti, na dům, na byt

Naše půjčky jsou určeny všem klientům, kteří potřebují rychle vyřešit svou finanční situaci, vyplatit exekuce, současné věřitele, zkonsolidovat své současné závazky. Je jedno, o jak vysokou částku se jedná. Máme produkty ve všech výších. Vyberte si zde, projděte až k online formuláři a vyplňte jej. Posouzení podané přes internet je zdarma. První půjčka je se zástavou nemovitosti, možnost ručení rodinným domem, bytem i družstevním, rekreačním nebo komerčním objektem. Zkrátka čímkoliv. V okrajových případech je investor ochotný stát jako druhý v pořadí za bankou. vše ale záleží jen na našem jednání. Schválení půjčky již do 24 hodin. Maximální částky až do výše 10 000 000 Kč. Vyplacení finančních prostředků (věřitelů, exekucí..) do 48 hodin v závislosti na složitosti případu a požadované výši. Bez poplatků předem. Odhad nemovitosti zdarma naším soukromým odborným odhadcem. Posouzení a zpracování žádosti je taktéž zdarma. Podpis smlouvy je možný v místě vašeho bydliště. Bez náhledu do registrů. Částky do 10 000 Kč jsou posílány na účet. Částky do 500 000 Kč jsou vypláceny v hotovosti. Nad tuto hranici již vše řešeno převody na bankovní účty. Můžete si vzít peníze na dům, na byt... . Splatnost až 20 let s dostatečnou dlouhou dobou na splácení. Možnost předčasného splacení bez dalších dodatečných sankcí. Vyberte si zde typ půjčky, o jaký máte zájem, a přejděte na online formulář, podání žádosti a posouzení je zdarma. Neplatíte poplatky předem, nevoláte na placená čísla. Působíme po celé ČR, ne jen Ostrava. Renáta Skočková

Jméno žadatele:

Renáta Skočková

Email žadatele:

nezadáno

Telefon žadatele:

774273579

Požadovaná částka:

10 000 000 Kč

Kraj - Bydliště

Moravskoslezský kraj

Město - Bydliště

Ostrava

Datum vložení inzerátu: 23.3.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka na auto bez registru ihned

Dobrý den, potřebuji půjčku ve výši 50000 Kč na zakoupení ojetého osobního vozidla. Mám příjmy a mohu je bez problémů doložit. Jsem zaměstnanec již sedmý měsíc na dobu neurčitou bez výpovědní doby. Můj výdělek činí cca 1... .

Jméno:

Matěj Spurný

Částka:

50000 Kč

Datum zveřejnění:

23.3.2013

Půjčka bez úroků - bezúročná půjčka

Dobrý den, manžel velmi vážně onemocněl a já jsem byla nucena si nabrat plno půjček všude ve svém okolí. Jedná se jak peníze od známých, tak i o nebankovní společnosti. Záznam v registru nemám. Ale kvůli množství dluhů m... .

Jméno:

Ludmila Hajzochová

Částka:

300 000 Kč

Datum zveřejnění:

23.3.2013

Půjčka pro důchodce - sloučení dluhů a závazků

Vážení, moje maminka se dostala do vážných finančních problémů a dluhů. Vše začalo v roce 2000, kdy podnikala a nevyšlo to zrovna nejlépe. Maminka je vdaná a nyní je v důchodu. Ročníkem je 1954 - bezmála 57 let. Má pravi... .

Jméno:

Pavlína Kufová

Částka:

150 000 Kč

Datum zveřejnění:

22.3.2013

Nebankovní úvěr na dům, hypotéka, hypoteční úvěr...

Dobrý den, chci se jen zeptat, jestli by bylo možné tady nějak dostat peníze na dům? Představuji si to jako klasickou půjčku, akorát že bych si za to koupila dům. Tím domem bych vám mohla i zároveň ručit, pokud by jste t... .

Jméno:

neuvedeno

Částka:

2 500 000 Kč

Datum zveřejnění:

22.3.2013

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace